• Big_monkeyplot Helhus med Lucky Lips, Monkey Plot, 50shots, Spøkelsestimen

15. januar 2011

Kvarteret - Helhus

CC: 50

ASF StåOppJazz: «Monkey Plot»

Storelogen, klokken 21.30

Monkey Plot ble starta September 2009 av tre studenter fra jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole. Deres felles interesse for for både rock, jazz og moderne improvisert musikk, brakte bandet sammen om et unikt sound. Musikken er en blanding av energiske groover, rocka riff, fri improvisasjon og moderne jazz konsepter. Det tar ikke mange sekundene før alt fra jazzelskere til halvveis musikkinteresserte blir lykkelig forført inn i et jungellandskap av spennende musikk.Musikken er inspirert av blant annet Jimi Hendrix, Tim Berne, Calexico, Alexander Von Slippenbach Trio, John Zorn, Ornette Coleman, Thelonius Monk og Neil Young.

Monkey Plot har allerede etablert seg som et ungt og lovende band. Trioen var mars/april 2010 på Norgesturné, og i tillegg til en rekke konserter i Oslo spilte trioen både konsert i Alexandraparken under sommerens Molde Jazzfestival, og på Statkraftscenen, Showcase for ungetalenter under Oslo Jazzfestival. Ì oktober spilte bandet på Nordic Jazzincubator på DølaJazz(Lillehammer) og samarbeidet blant annet med den Dansk/Norsk/Finsk/Islanske-vokalgruppen IKI, konserten ble filmet av TV-produksjonstudeneter fra Høgskolen i Lillehammer.

Monkey Plot er Christian Skår Winther(gitar), Jan Martin Gismervik (trommer), Magnus Skavhaug Nergaard(bass).

ASF: «Lucky Lips»

Teglverket, klokken 22.30

Med sin base i Oslo, henter syvmannsbandet sin inspirasjon fra artister som Dolly Parton, Johnny Cash, Ricky Skaggs, Bill Monroe og Nickel Creek m.fl. Lucky-medlemmene har musikerutdannelse (NISS, LIPA, m.m.) og har lang erfaring innen band, scene og musikk.

Heidi Nyheim (vokal og mandolin), Malin Pettersen (vokal og gitar) og Signe Marie Sørensen (vokal og gitar) skriver selv det meste av Lucky Lips´ tekster og melodier, og sammen skreddersyr alle syv arrangementet til låtene.

I tillegg til festival- og eventspilling, har Lucky Lips spilt på en rekke utesteder i og utenfor hovedstaden. Resultatet har vært fulle hus, gode tilbakemeldinger og storfornøyde arrangører. Med vokalharmonier til å fryse på ryggen av, godt samspill mellom instrumenter og stort fokus på nerve, skaper Lucky Lips liv og rytmer som har vist seg å få dansefoten og følelser frem i enhver publikumer.

Lucky Lips har nå tilbakelagt seg 70 spillejobber, og fler kommer! November 2009 krøp bandet i hi og begynte å spille inn plate. 30.juli 2010 kom Lucky Lips´ EP “Third Door To The Right” ut på iTunes, og de gleder seg over å kunne vise fram det de har drevet med det siste året hos Henrik Maarud i Studio Snaxville i Oslo!

Lucky Lips er:

• Heidi Nyheim (Vokal/Mandolin)
    • Stian Jørgen Sveen (Lead gitar/Dobro)
    • Malin Pettersen (Vokal/Gitar)
    • Even Krogh (Banjo)
    • Erlend Støylen Hølland (Kontrabass)
    • Signe Marie Sørensen (Vokal Gitar)
    • Pål Emil Berg (Trommer)

ASF SUB: 50shots

Speilsalen, klokken 24.00

ASF Klubb: «Spøkelsestimen»

Teglverket, ca. 00.30

Billetter til Helhus kjøpes i inngangen – 50 kroner for alle arrangement hele kvelden!

OBS! Det tillates et begrenset antall vergeordninger på enkelte av konsertene ved Det Akademiske Kvarter. Dersom en person som ikke har fylt 18 år vil inn på huset, må slikt avklares minimum en uke før konserten. Ta kontakt med vaktetaten (vaktetaten@kvarteret.no) for å få godkjent vergeordning. Ved godkjent vergeordning får dere tilsendt et vergeskjema. Dette må fylles ut og tas med på konsertdatoen.

Personer over 18 som har kjøpt billett på forhånd, slipper inn uten studentbevis.