• Big_lovecult Lovecult
  21
  jan

  Lovecult

  21. januar 2011

  Kl. 22:00

  Teglverket

  CC: 50

  Lovecult

  Bylarmklare “Lovecult” gjester Teglverket!

  Lovecult er bandet som mistet lokalet sitt i Skuteviken under en brann, men ble kåret til Ukas urørt for sin første låt bare et par uker senere.

  Urørtredaksjonen beskrev bandet som “lyden av 60-tallet som vellykket blander seg med 70-tallets krautrock og 80-tallets shoegazerpop, (….) der det typiske ville vært å ende med fuzzkakofoni og feedbackorgasmer holder Lovecult igjen. Man trenger kanskje ikke alltid være på vei noe sted, noen ganger er det fint å bare være!” Siden den gang har bandet rukket å spille support for band som The Telescopes, Serena Maneesh, Bygdin og Maribel. Med en hypnotisk og suggererende tilnærming til popmusikk, lager bandet kjølig, men innbydende og fengende psykedelisk pop.

  Knekklectric

  Knekklectric starter det hele klokken 22.00

  Etter 10 år som alternativ, stort sett instrumental country-trio, harMcKnekk fått behov for å bytte ut trampeboks, trekkspill og clean G-dur med trommesett, snodige oppbygningspartier og vrengpedaler.

  • Johannes Maaseide – gitar, vokal
  • Edvard Brøther – gitar, vokal
  • Erlend Alm Lerstad – bass
  • Jon Bolstad – trommer

  CC: 50 kr

  Billetter kjøpes i døren.

  OBS! Det tillates et begrenset antall vergeordninger på enkelte av konsertene ved Det Akademiske Kvarter. Dersom en person som ikke har fylt 18 år vil inn på huset, må slikt avklares minimum en uke før konserten. Ta kontakt med vaktetaten (vaktetaten@kvarteret.no) for å få godkjent vergeordning. Ved godkjent vergeordning får dere tilsendt et vergeskjema. Dette må fylles ut og tas med på konsertdatoen.

  Personer over 18 som har kjøpt billett på forhånd, slipper inn uten studentbevis.