• Big_asf_stiftet ASF: Rekrutteringsmøte!
    feb

ASF: Rekrutteringsmøte!

3. februar 2011

Storelogen

CC: 0

Aktive Studenters Forening (ASF) er en av Bergens ivrigste konsertarrangører og arrangerer for tiden konserter hver fredag i Teglverket på Kvarteret, samt Helhus annenhver lørdag (nesten).

ASFs bookinger er i hovedsak delt inn i fire konsepter: ASF, ASF StåOppJazz, ASF SUB og ASF KLUBB.

• ASF: Alle større konserter. Arrangeres i hovedsak i Teglverket på Kvarteret, men vi har også satt opp en rekke større konserter på USF Verftet.
    • ASF StåOppJazz: Konsert(er) i Storelogen på Kvarteret ved hvert Helhus vi arrangerer. I all hovedsak jazz.
    • ASF SUB: Konsert(er) i Speilsalen på Kvarteret ved hvert Helhus vi arrangerer. Eneste trofaste hardcore-scene i Bergen, men booker egentlig

innen alle sjangre.

• ASF Klubb: Klubbkonsept ved hvert Helhus vi arrangerer. I hovedsak i Teglverket rundt midnatt og utover. Ferkst konsept, startet høsten 2010.

Etter at mange medlemmer pampet seg (pensjonerte seg), åpner vi for å ta inn nye ildsjeler. Interessert i å treffe mange nye kjente folk, lære litt om organisasjonsdrift og ikke minst hvordan konsertarrangering og booking foregår? Møt opp på rekrutteringsmøtet eller ta kontakt med vår nestleder, Kristine Maalen, på e-post!

Som medlem i ASF får man mange frynsegoder. Billigere øl på Kvarteret, alle ASF-konserter gratis, gratis inngang på samtlige Helhus, mulighet for gjestelisteplass på konserter ved Hulen, Garage og Inside, Hansa-tur, hyttetur, sosiale arrangementer i regi av både ASF og Kvarteret og ikke minst venner for livet!

PS! Du må ikke være student for å bli med :-)

Se også Facebook-event.