• Big_mhoo Mhoo
  18
  feb

  Mhoo

  18. februar 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  CC: 50

  Mhoo

  Support: «Johnny Kampus»

  Mhoo er et band fra Tønsberg. De blander sjangere som Country, Folk og Latino og kaller det hele Mhoosic.

  Bandet ble oppdaget på UKM hvor de ble sendt videre til landstevne. Fra landstevne ble de som eneste norske band sendt videre til Europastevne i Brûssel. Fra der bar det videre til oppvarmingsjobb for Holly Golightly og spillejobb på Slottsfjellfestivalen.

  Bandet meldte seg på Bylarm og ble som et av de tre første banda plukket ut av en applauderende jury. Bandet turnerte land og strand frem mot Bylarm, blant annet sammen med Ila Auto.

  Etter sine tre konserter på Bylarm fikk de strålende anmeldelser, med blant annet en sekseer i Dagbladet. Sven Ove Bakke skriver følgende overskrift: «Mhoo har alt som skal til».

  Bandet ble booket til Øyafestivalen, Kongsberg Jazzfestival, Slottsfjell, Vinjerock og en haug med andre festivaler. De har siden oppstarten for 2 år siden rukket å spille over 180 konserter i Norge og Tyskland.

  For tiden er bandet i studio i Gøteborg. Der spiller de inn den etterlengtede debutplata. Studio er Svenska Gramofonstudion som har huset mange norske artister de siste årene. De har signert med Columbia Records og skal etter planen komme ut med plate før sommeren.

  Bandet består av Oda Dahl (Vokal/gitar), Miriam Kjølen (Vokal/Gitar/Trompet), Yngvild Flatøy (Vokal/ diverse instrumenter) og Håvard Tanner (Bass).

  CC: 50 kr

  Billetter i døren.

  For info om vergeordning på Kvarteret, klikk og les mer her.