• Big_krakesolv KrÃ¥kesølv
  25
  feb

  Kråkesølv

  25. februar 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  CC: 180

  Kråkesølv

  Kråkesølv er tilbake på Kvarteret!

  Med debutalbumet “Trådnøsting”, vart Kråkesølv eit av dei mest kritikerroste banda i 2009. Hausten 2010 kom oppfølgaralbumet “Bomtur til Jorda”. Der har dei videreført det musikalske og tekstmessige uttrykket frå “Trådnøsting”, samtidig som ein vert introdusert for nye kunstneriske grep og kreative vendinger. Med Øystein Greni (Big Bang) som produsent og Christian Engfelt (Serena-Maneesh og The Lionheart Brothers) på miksing, har plata fått romsligare og meir variert lyd.

  Bandet består av Kristoffer Unstad (gitar/vokal), Fredrik Olsen (gitar/vokal), Petter Unstad (bass/vokal og Thomas Litangen (trommer).

  Dei beskriv seg sjølve som ein blanding mellom “sletrende pop, en liten smak av post-rock og en kledelig dose skranglete rock”. Med inspirasjonskjelder som Death Cab for Cutie og Sonic Youth, blanda med nordnorsk emosjonalitet og tekstar på dialekt, har ein eit nesten komplett bilete av kva Kråkesølv er.

  CC: 180 kr (+ avg.)

  Billetter kjøpes på Apollon eller på Billettserivce (fra 28. desember).

  OBS! Det tillates et begrenset antall vergeordninger på enkelte av konsertene ved Det Akademiske Kvarter. Dersom en person som ikke har fylt 18 år vil inn på huset, må slikt avklares minimum en uke før konserten. Ta kontakt med vaktetaten (vaktetaten@kvarteret.no) for å få godkjent vergeordning. Ved godkjent vergeordning får dere tilsendt et vergeskjema. Dette må fylles ut og tas med på konsertdatoen.

  Personer over 18 som har kjøpt billett på forhånd, slipper inn uten studentbevis.