• Big_annastadling Bergenfest-samarbeid
  29
  apr

  Bergenfest-samarbeid

  29. april 2011

  Kl. 22:00

  Kvarteret

  CC: 29

  Aktive Studenters Forening og Bergenfest samarbeider denne kvelden, og kan tilby følgende band: Anna Stadling, Sierra Maestra, Andre Holstad, Jason Isbell & 400 Unit og Gemma ray!

  Programmet denne kvelden:

  Anna Stadling

  Tivoli, 22.30 – 23.15

  I Norge er Anna Stadling et ubeskrevet blad som solo-artist, men som fremtredende bandmedlem i Lars Winnerbäck’s Hovet har hun gledet mange nordmenn de siste årene. Det er Anna Stadlings vakre stemme som høres på mange av Winnerbäck’s later. Ifjor høst kom hun med solo-albumet “E4 mot norr” som er hennes andre album på egenhånd, debuten kom faktisk helt tilbake i 1999. I mellomtiden har hun brukt tiden i studio og på turné med Winnerbäck og Hovet samt gitt ut plater med Idde Schultz og Staffan Hellstrand. Les mer på Bergenfest.no.

  Sierra Maestra

  Teglverket, 23.00 – 24.00

  Det er over 30 år siden orkesteret Sierra Maestra ble startet og de er en garantist for en uforglemmelig aften med nydelig dansbar salsa/son fra Cuba, den karibiske øyen der musikkstilen har sin opprinnelse. Les mer på Bergenfest.no.

  Andre Holstad

  Tivoli, 23.15 – 24.00

  Andre Holstad er en lang spjeling med et hjerte som banker i 4/4-takt. Allerede som tiåring hadde han det hele planlagt, og skrev sirlig i skoleboka at han som tredveåring skulle være rockestjerne og bo i et slott eller borg. Nå har han rukket å bli 27 og ligger godt an etter skjema. Med en sjelden utstråling og en vidunderlig rockemusikk som limer seg til hjernebarken i den blå polposen (som har blitt hans varemerke), er Andre Holstad et friskt tilskudd på den norske rockestammen. Singel slippes på Universal i Februar. Les mer på Bergenfest.no.

  Jason Isbell & 400 Unit

  Teglverket, 01.15 – 02.00

  Jason Isbell er fremdeles ung, men har fått med seg enorme mengder musikalsk erfaring i sitt 30- årige liv på turné og i studio. Isbell var en av frontfigurene i legendariske Drive-By Truckers og hans fans ble lamslått når han forlot bandet for noen år tilbake, men når du hører hans første soloalbum blir det klart at Isbell har sine egne musikalske mål. Debutalbumet som solo-artist ble spilt inn i legendariske Fame Studios i Muscle Shoals, Alabama. Albumet fikk tittelen “Sirens of The Ditch” og låt helt utmerket med en elegant miks av sørstatsrock, soul og alternativ country. Les mer på Bergenfest.no.

  Gemma Ray

  Tivoli, 00.30 – 01.15

  Mens paraden av popmusikkfjas ikke synes å avta, om den kommer kamuflert som Melodi Grand (?) Prix, en uendelig rekke talentkonkurranser på TV eller som vakre, unge kvinner gjenskapt i smarte produsenters stillestående fantasier om hva kvinnelig pop skal være, er det noen som tar saken, for ikke å si kniven, i egne hender. Noen av dem kommer til årets Bergenfest, blant annet engelske Anna Calvi og Gemma Ray. Les mer på Bergenfest.no.

  Sjekk ut Bergenfest.no for mer informasjon.

  Ta forbehold om at enkelte lokaler kan være fulle.

  CC: dagspass 29/4

  For info om vergeordning på Kvarteret, klikk og les mer her.