• Big_e._adams_ylva Emilie Adams & Ylva
  31
  aug

  Emilie Adams & Ylva

  31. august 2018

  Kl. 20:30

  Teglverket / Det Akademiske Kvarter

  175,- (Student/ forhåndssalg) / 225,- (I døra)

  Aktive Studenters Forening er stolte av å presentere en helaften med dobbeltkonsert! Emilie Adams og Ylva kommer til Kvarteret og spiller konsert på Teglverket:

  Emilie Adams:
  Emilie Adams har tidligere gjort seg kjent i musikkonkurranser som «Idol» og «The Stream» og hittil har de fleste bare hørt stemmen hennes, men som artist favner Emilie hele den kreative prosessen; fra en melodilinje klimpres på pianoet og en tekststrofe skrives ned, til låten kan fremføres på en scene. Å skrive en sang er en kunst, og hun har spesielt mye glede av å skrive og formidle tekster. «Jeg vil at folk skal lytte til tekstene, men de behøver ikke bety det samme for dem som for meg. De kan tolke dem på sin egen måte.»

  For Emilie Adams er tekst og musikk en måte å være ærlig, å si det hun ellers ikke får sagt. «Musikk og melodi er viktig. Men tekstene er viktigere. Viktigst.» sier hun «Tekstene mine er personlige, og jeg bruker dem for å formidle opplevelser, følelser og tanker.»

  Musikalske referansepunkter er det Emilie kaller mørkt-elektronisk, som Banks og Lorde, samt alternativ og pop som for eksempel MØ, Lana del Rey og Coldplay. Og det å få samarbeide med låtskrivere og produsenter som har mer erfaring, eller bare utfordrer henne til å tenke annerledes, er til inspirasjon.

  Hør EP-en “Aliens” her: https://spoti.fi/2ywnCHh
  Musikkvideo til singelen “Aliens”: https://www.youtube.com/watch?v=IZ4hIt6SSWI
  -—-
  Ylva:
  Ylva er en ung fremadstormende sanger med en distinktiv stemme og sterk tilstedeværelse på scenen. 17-åringen har sluppet en imponerende mengde sanger i løpet av et og et halvt år. Hun gjorde det veldig godt og kom på 2. plass i The Stream på TV2 i 2016 og har siden jobbet med en rekke profesjonelle produsenter og låtskrivere.

  Med over 10 millioner streams på Spotify gjennom låter som ”Hear You Sing”, ”Get With Me”, ”This Aint Love”, ”Too Late to Love Me” med Sonny Alven, en vakker versjon av Hkeem og Unge Ferrari sin ”Urettferdig”og den siste originale singelen ”Be My Valentine” har Ylva allerede rukket å få mye oppmerksomhet!

  Musikkvideo av “Get With Me”: https://bit.ly/2M4jsIy
  Lytt til singelen “Be My Valentine”: https://spoti.fi/2MBtNwv
  _____________________________________
  Billettpris: 175,- for student og forhåndssalg.
  NB: 225,- i døra.

  Dørene åpner: 20.30
  Ylva: 21:00
  Emilie Adams: 22:00