• Big_dbub_presse_2018_2_preview.jpeg Death By Unga Bunga
  3
  mai

  Death By Unga Bunga

  3. mai 2018

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter / Teglverket

  Billettlink kommer

  Verden! Hils på Death By Unga Bunga. Fem fæle fyrer fra Norges garasjerock-hovedstad, Moss. Og som tatt ut av eventyrene: bandet ble faktisk samlet etter at vokalist Sebastian Ulstad Olsen holdt audition i sin egen garasje, våren 2007.

  Siden den gang har Death by Unga Bunga spredt sin energiske miks av garage, psykedelia og powerpop til et stadig større publikum over hele den vestlige verden. Som en ildkule har de rastløst besøkt by etter by, sted etter sted, og de har ikke tatt noen fanger underveis. Å oppleve bandet live er opplevelse man aldri glemmer, en opplevelse som best beskrives som å bli tru et av en rock n’ roll-tornado.

  De ga i 2016 ut sitt fjerde album, «Pineapple Pizza» i mars, og 9. september ga de ut en reissue av sitt debutalbum, «Juvenile Jungle», samtidig som de slapp fire splitter nye låter på EP-en «Fight!». Tre utgivelser på ett år skulle nesten tilsi at man kan gi seg noen velfortjente klapp på skulderen, men Mossebandet hadde selvfølgelig ingen planer om sette ned tempoet med det første.

  I 2017 turnerte de Norge rundt på både klubber og festivaler, og avsluttet året med stor konsert på Rockefeller som «Special guests» sammen med Oslo Ess. I mars reiste de ut på sin første headliner-turné i USA, og i september fortsatte USA-eventyret da de ble med punk-legendene i Stiff Little Fingers som supportband på deres «40th Anniversary Tour», og spilte nærmere 20 konserter fra vestkyst til østkyst. De kan se tilbake på 34 konserter på ett år på det amerikanske kontinentet og 6. april i år slippes deres femte, selvtitulerte og selvproduserte album på Jansen Records. Imponerende.

  Ikke gå glipp av et av Norges absolutt beste liveband når de besøker Det Akademiske Kvarter 3. mai. Bestill deg gjerne en pizza på veien.