• Big_skalla Skalla + Support: Balle Malurt & TBA
  2
  mar

  Skalla + Support: Balle Malurt & TBA

  2. mars 2018

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter / Teglverket

  Billettlink kommer

  Skalla kommer til Det Akademiske Kvarter 2. mars! Med seg som support har de Balle Malurt.

  ID: 20 år (18 med forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
  CC: 100 for student / 120 for ordinær

  Balle Malurt aka Punkebjartes Punkeplater kommer til å selge diverse LP-plater både før og etter konsert.

  Skalla er et passiv-aggressivt punkband fra Oslo, med medlemmer fra band som PRTLVX, Deathcrush og Cunt Fistula. Bandet slapp sin første EP «Natt til siste mai» i fjor, som ble omtalt som «Punk slik punk var tiltenkt: Møkkete, kaotisk og absolutt ikke laget for å blidgjøre et kommersielt marked», og kåret til en av fjorårets beste norske utgivelser av Deichmans musikkblogg. Skalla er for tiden i studio og spiller inn sitt debutalbum.

  Spotify: https://open.spotify.com/artist/7soMuz2pppadg8wK8JT36b

  Skalla er:
  Bendik Aunan – vokal
  Pelle Bamle – gitar
  Torje Viestad – trommer
  Henrik Fagerberg – bass

  Balle Malurt
  I snart to tiår nå har Balle Malurt tjenestegjort punkscenen med sine DIY-tiltak. Bevæpnet med kun en kassegitar, masse mot og ikke så mye vett synger han sanger om kjærlighet, punkrock og politikk. Et sted mellom Jokke, Oslo Ess og Per Bergersen ligger hans dønn ærlige og enkle sanger som har bragt han over hele verden: Russland, USA, Frankrike, Belgia, Hviterussland, Tyskland, Estland, Tsjekkia for å nevne noen.

  Balle Malurt har nylig og tidvis inkludert sin 16 år gamle sønn i lineup’en og de har turnert Europa rundt sammen flere ganger. I tillegg til en kommende 7" EP snekres det også sammen CD og kassettutgivelse i disse dager.