• Big_skalla Skalla + Support: Balle Malurt & TBA

2. mars 2018

Det Akademiske Kvarter / Teglverket

Billettlink kommer

Skalla kommer til Det Akademiske Kvarter 2. mars! Med seg som support har de Balle Malurt.

ID: 20 år (18 med forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
    CC: 100 for student / 120 for ordinær

Balle Malurt aka Punkebjartes Punkeplater kommer til å selge diverse LP-plater både før og etter konsert.

Skalla er et passiv-aggressivt punkband fra Oslo, med medlemmer fra band som PRTLVX, Deathcrush og Cunt Fistula. Bandet slapp sin første EP «Natt til siste mai» i fjor, som ble omtalt som «Punk slik punk var tiltenkt: Møkkete, kaotisk og absolutt ikke laget for å blidgjøre et kommersielt marked», og kåret til en av fjorårets beste norske utgivelser av Deichmans musikkblogg. Skalla er for tiden i studio og spiller inn sitt debutalbum.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7soMuz2pppadg8wK8JT36b

Skalla er:
    Bendik Aunan – vokal
    Pelle Bamle – gitar
    Torje Viestad – trommer
    Henrik Fagerberg – bass

Balle Malurt
    I snart to tiår nå har Balle Malurt tjenestegjort punkscenen med sine DIY-tiltak. Bevæpnet med kun en kassegitar, masse mot og ikke så mye vett synger han sanger om kjærlighet, punkrock og politikk. Et sted mellom Jokke, Oslo Ess og Per Bergersen ligger hans dønn ærlige og enkle sanger som har bragt han over hele verden: Russland, USA, Frankrike, Belgia, Hviterussland, Tyskland, Estland, Tsjekkia for å nevne noen.

Balle Malurt har nylig og tidvis inkludert sin 16 år gamle sønn i lineup’en og de har turnert Europa rundt sammen flere ganger. I tillegg til en kommende 7" EP snekres det også sammen CD og kassettutgivelse i disse dager.