• Big_nxtlvl-1602 ASF klubb: NXT LVL
  16
  feb

  ASF klubb: NXT LVL

  16. februar 2018

  Kl. 22:00

  Det Akademiske Kvartet / Teglverket

  Gratis inngang

  NXT LVL er vårt nye klubbkonsept med fokus på å fremme talenter innen bass music. I den første utgaven har vi med oss en gjeng med produsenter som vanker i samme miljø. Du kan forvente et hett dansegulv med noe for alle.

  ID: 20 år (18 med studentbevis)
  Gratis inngang

  SUBPHEX
  SubPhex kommer ut av undergrunnen med kreative variasjoner av Dubstep & Trap. Han har drevet som artist og produsert musikk siden 2012 og skal spille et hyped og trippy dj-sett.
  Han holder på å lage sitt andre album. Her er en smakebit:
  https://soundcloud.com/subphex/selfdistorted

  AVILE
  Avile er en fersk EDM Produsent/DJ fra Bergen med inspirasjoner fra Big Room, Dance, House, Drum & Bass, Hardcore (for å nevne et par sjangre).Han debuterte med singelen «Nano» i juli 2017 og ga ut sin nyeste singel «Lasers» i Desember.
  https://m.soundcloud.com/avileofficial

  PROGENY
  Progeny inntok klubbscenen i Bergen i 2017 og spilte på flere klubber og undergrunnsfester. Han startet å produsere drum & bass i 2013 og blander eget materiale med musikken han er inspirert av.
  Deburterte med «Luminescence/Stabfest» i desember og har flere utgivelser planlagt for i år.
  https://soundcloud.com/progenydnb

  SAMGAI
  Samgai har vært produsent siden 2008 og produsert for band i metallsjangeren. Nå overfører han tyngden til DJ-cockpiten med dristige basslinjer fra Drum & Bass sjangeren. I 2017 gav han verden en smakebit på sin egen Drum & Bass med “Oculus”.
  https://soundcloud.com/user-958281154/oculus