• Big_broenarr Broen + supp. Shakai
  9
  feb

  Broen + supp. Shakai

  9. februar 2018

  Kl. 21:30

  Teglverket

  CC: 170,-

  StåOppJazz er stolte av å presentere: Broen!

  Musikken deres har blitt beskrevet som et nærmest psykedelisk, drømmende univers, der alle sjangerkonvensjoner er kastet på havet. Broen syr gjerne både R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er fengende, vakker, rar og spennende, men aldri kjedelig. Dette gjør også at Broen har fått rykte på seg for å være Norges beste liveband. Broen utgav sitt debutalbum ‘Yoga’ på Nabovarsel i 2015 og oktober 2017 kommer

  Broen er:
  Marianna Sangita Angeletaki Røe, vokal
  Heida Karine Johannesdottir Mobeck, tuba
  Anja Lauvdal, keyboards
  Lars Ove Stene Fossheim- gitar
  Hans Hulbækmo -trommer

  Som support kommer det spennende bergensbandet Shakai:

  Shakai kommer fra japansk og betyr «offentlighet» eller «samfunn.»

  Shakais musikk er leken, fylt med humor, utfordrende og noen ganger veldig seriøs. Med utallige referanser, ulike og sterke meninger er bandets musikalske uttrykk i konstant utvikling. Selv om de har fått tilbakemeldinger på at musikken kan virke sprikende og nærmest “schizofren,” velger kvintetten å se på den som en pose med Skittles. Blandede drops. Noe for enhver smak.

  Våren 2016 var Shakai ett av fire band som fikk være med på turnéen “Framtida i Norsk Jazz”. Samme år spilte kvintetten på tidenes første gjennomføring av suksessen Vill Vill Vest og gikk kort tid etter i studio med den anerkjente produsenten Jørgen Træen og spilte inn sin debutplate.

  24. August slapp de sin første singel og musikkvideo fra albumet «Skittles» som vil bli å finne i butikkhyllene fra 1 februar!