• Big_modern_times_arr The Modern Times & Jadudah
  15
  sep

  The Modern Times & Jadudah

  15. september 2017

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter

  CC: 180,-

  JADUDAH

  Jadudah er et Oslo-basert band, som ble startet opp i Tromsø i 2012.

  Bandets musikk er som en cocktail der atmosfærisk rock møter tydelige pop- elementer – ofte i et mørkt og mystisk landskap. Man kan trekke paralleller til bl.a. The Joy Formidable, PJ Harvey, Blonde Redhead og norske Briskeby. Gjennom to landsomfattende turnéer har Jadudah opparbeidet seg et rykte som et energisk liveband, og et friskt pust i norsk rock. I 2017 slapp bandet den siste singelen “Messed Up” som gikk rett inn på P3´s B-liste og har over 100.000 avspillinger på Spotify inne kort tid. Nye låter er rett rundt hjørnet.

  Siden oppstarten har bandet bl.a. blitt kåret til Ukas Urørt og listet på NRK P3. I 2014 ble også Jadudah årets Underwood-ere på Norwegian Wood-festivalen. I tillegg mottok de et stipend fra NN+ som resulterte i en musikkvideo av låten «Red». Videoen har siden blitt vist på filmfestivaler over hele verden. I 2015 slapp bandet sitt debutalbum «Strangers», som ble spilt inn på Propeller Music Division med den anerkjente produsenten Mike Hartung.


  THE MODERN TIMES

  The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times» som ble sluppet på Drabant Music i januar 2017. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Kvintetten har en unik sound med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.
  Bandet legger nå ut på releaseturné med hele 18 konsertdatoer og spiller bl.a. på by:Larm og Trondheim Calling. The Modern Times er kjent for å være et svært solid og underholdende liveband, og gleder seg til å spille for nye publikummere over det ganske land!

  «THIS IS THE MODERN TIMES»

  ★★★★★ «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
  - Dagbladet

  ★★★★★ «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock»
  - Deichmanske Bibliotek

  ★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er»
  - Klassekampen
  «Dette er musikk som bør nå ut til massene»
  - The Wilhelmsens

  ★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes»
  - GAFFA

  ★★★★ «For en som blir mo i knærne av Pavement og Pixies, er det kult med tromsøværinger med hang for vindskeiv, morrastein slackerock»
  -Nordlys