• Big_hanne Hanne Kolstø - Teglverket

7. april 2017

Teglverket // Det Akademiske Kvarter

CC: 180,-

Hanne Kolstø er ansvarlig for noe av den mektigste popmusikken som er utgitt her til lands på 2010-tallet. Hennes tekster omslutter et mørke med rom for mystikk og selvransakelse, mens melodiene gjennomstråler mørket med sitt klare, ubarmhjertige lys.

Hanne Kolstø har alltid vært en artist som går sine egne veier, og på hennes siste album, «Fest Blikket», synger hun for første gang på norsk. Dette har tydeligvis anmelderene satt pris på, og trillet 6´er i Bergensmagasinet, og 5´er i bl.a Aftenposten, Dagbladet og Klassekampen.

De norske tekstene gir musikken til Hanne Kolstø en helt ny dimensjon, og man kan faktisk si at hun endelig har kommet «hjem». Med dette albumet har hun nå gitt ut seks album på seks år, hvor fire har vært spelemannsnominert, og selv om det er imponerende i seg selv, vil det alltid være musikken man husker artisten Hanne Kolstø for.

Aldersgrense: 20 år (18 med studenbevis eller forhåndskjøpt billett)

For vergeordning; http://kvarteret.no/booking/vergeordningen/