• Big_harald_lassen StåOppJazz: Harald Lassen New Quartet
  18
  mar

  StåOppJazz: Harald Lassen New Quartet

  18. mars 2017

  Kl. 22:00

  Det Akademiske Kvarter

  50,-

  STÅOPPJAZZ PRESENTER HARALD LASSEN NEW QUARTET

  Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)
  CC: 50 kr (kun dørsalg)
  Dørene åpner 20:00

  STÅOPPJAZZ er en del av Helhus: BDSM // Fetish lørdag 18. mars. 50 kr i døra gir deg tilgang på alle arrangementer på huset den kvelden, så fremt det er kapasitet.


  Harald Lassen New Quartet

  Saxofonist, vokalist og låtskriver Harald Lassen er en fargerik og sentral skikkelse i det unge og nyskapende musikkmiljøet i Oslo. Han spiller alt fra pop med No. 4, hardtslående indejazz med bandet Pixel eller avant-hiphop med Mopti & DJ Bendik Baksaas. Likevel søkte han til sine jazzrøtter da han slapp sitt svært personlige debutalbum “Rainbow Session” ifjor, som av Dagens Næringsliv ble utropt til “et av årets viktigste jazzalbum”, mens Dagsavisen beskrev det som “akustisk jazz på sitt beste”.

  Etter å ha spilt inn “Rainbow Session” med den belgiske supertrioen LABtrio fortsetter Lassen nå utviklingen av denne musikken med et helt nytt band! Pianist Bram De Looze blir med videre fra LABtrio. Inn kommer The Switch-trommis Tore Flatjord og bassist Stian Andersen. Harald Lassen New Quartet spiller Lassens låter inspirert av 70-tallet og livet så langt. Det er like kokende som det er vakkert. Like lekent som det er stramt. Tett og groovy. Rett og slett et dritbra band.

  https://www.facebook.com/haraldlassennewquartet/