• Big_asf_sub ASF SUB pres.: Mayflower Madame + Kåte Klør
  19
  mar

  ASF SUB pres.: Mayflower Madame + Kåte Klør

  19. mars 2017

  Kl. 00:30

  Det Akademiske Kvarter

  CC 50 kr

  Finner sted under Helhus: BDSM // Fetish

  Mayflower Madame er et band fra Oslo som spesialiserer seg på en mørk og egenartet miks av psykedelia, shoegaze og post-punk. Forestill deg en kloning av The Velvet Underground, Bauhaus og The Jesus & Mary Chain – et forførende beist som leder deg gjennom både suggererende dybder og atmosfæriske høyder i et dynamisk lydlandskap. Deres debutalbum Observed in a Dream (2016) fanget oppmerksomheten til anerkjente internasjonale musikkpublikasjoner som Q Magazine, Clash Magazine og Drowned in Sound, og mottok strålende kritikker i både inn- og utland.

  Arbeidsledighet. Slitt gatekunst. EDM. Stavanger. I østre bydel møtes tre menn i 20-årene en sommerdag i 2016, og resultatet ble en ufiltrert reaksjon på tilværelsen. Kåte Klør spiller garage rock inspirert av 40-talls blues, 70-tallets Detroit og 00-tallets garage-revival.

  Bandet har på kort tid opparbeidet seg et solid live-rykte, og bærer videre bluesens lidelse og garage rockens intensitet på den eneste måten man kan forvente av menn fra en industriby i nedgangstider; med energi, frustrasjon og respekt for en lang musikalsk arv.