• Big_helhus_plakat_bdsm Helhus: BDSM / Fetish
  18
  mar

  Helhus: BDSM / Fetish

  18. mars 2017

  Kl. 20:00

  Det Akademiske Kvarter

  CC: 50,-

  Fra Bergens underliv har Aktive Studenters Forening hentet frem et Helhus uten like. Vi har gått dypt inn i Bergens historie og lett i de mørke krokene hvor BDSM-kulturen lever sitt spennende liv.

  CC: 50,-
  Dørene åpner: 20.00
  Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

  Program for kvelden:
  20.30 Samtalemøte i Tivoli
  21.30 Kinky Quiz i Stjernesalen
  22.00 Harald Lassen New Quartet i Storelogen
  23.00 Klubb i Tivoli
  23.30 KUUK i Teglverket
  00.30 Mayflower Madame + Kåte Klør i Speilsalen

  På 90-tallet eksploderte fetishkulturen i Bergen. En rekke klubber og foreninger åpnet opp og ble et samlingspunkt for mennesker med like interesser. Fetishkulturen blomstret, for deretter å trekke seg tilbake bak låste dører. Dette har gjort at dagens studenter har vokst opp i uvitenhet. Vi i ASF mener det er på høy tid med en gjenoppdagelse av BDSM.

  Hvordan begynner man med BDSM? Finnes det studenter som også er BDSM’ere? Hvordan kan man skape trygge rammer for utforskning av BDSM? Hva betyr det å være polyamorøs? Vil du vite svaret på noe av dette, så er Helhus: BDSM // Fetish stedet for deg denne lørdagskvelden.

  SAMTALEMØTE
  Med bena godt plantet i både det indre livet til SM Bergen og det offentlige rom vil lørdagens innledere utfordre våre lyster og fordommer. Vi lurer alle på noe når det kommer til alternative livsstiler og kveldens møte vil gi et godt innblikk i livene til dem som lever litt på kanten og hva som pirrer dem.

  KUNSTUTSTILLING
  I Maos Lille Røde vil det være kunstutstilling med bilder fra blant annet Master Kenneth Uthaug, Hans Erik Unneland og Ronny Sangolt.

  QUIZ
  På lørdagens helhus blir det Kinky Quiz i Stjernesalen kl 21.30 med flotte premier til vinnerne!

  Det blir kropp, fetishkultur, quiz, spennende og engasjerende samtaler, demonstrasjoner, kunstutstilling og konserter med både Harald Lassen New Quartet, KUUK, Mayflower Madamem Kåte klør, klubb og mye, mye mer.

  Ta på deg de rumpeløse skinnbuksene du ikke har turt å gå med i offentlighet og heng fra deg fordommer i garderoben på Det Akademiske Kvarter 18. mars kl 20.00.

  PS. Det er ingen kleskode for kvelden, men vi vil gjerne oppfordre folk til å bruke fantasien og kle seg litt ut, for det blir kostymekåring. Det finnes også skifterom hvor man kan skifte og garderobe hvor dere kan henge fra dere klær ;)