• Big_asf_informasjon ASF Informasjonsmøte / ASF Info meet!
    feb

ASF Informasjonsmøte / ASF Info meet!

13. februar 2017

• English below *

Liker du å gå på konserter? Har du lyst til å lære om musikk og musikkbransjen? Har du lyst til å bli kjent med nye mennesker og komme inn i et sosialt miljø? Da er det deg vi ser etter!

Mandag den 13. februar arrangerer Aktive Studenters Forening årets andre infomøte. ASF er en av Bergens mest ivrige konsertarrangører. Vi er en studentorganisasjon som arrangerer fete konserter og bidrar til et godt kulturtilbud for studenter og øvrige bergensere. Å være med i en studentorganisasjon er både sosialt og gøy, samtidig som man opparbeider seg god kunnskap. På infomøtet vil du få vite litt mer om hvem ASF er og hva vi driver med, samt få muligheten til å bli medlem selv.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Er du interessert, men kan ikke komme? Send en e-post til nestleder@asf.uib.no.

Do you like going to concerts? Do you want to learn more about music and the music industy? Do you want to get to know new people and join a social environment? Then you’re the one we’re looking for!

Monday the 13th of February, Aktive Studenters Forening are having a infomeeting. ASF is a student organization that organizes awesome concerts. Being a part of a student organization is a lot of fun, and it also gives you lot of experience and knowledge. On the meeting you will get to know more about ASF and what we do, and get the opportunity to join us yourself!

We look forward to seeing you!

Are you interested, but cant come? Send an e-mail to nestleder@asf.uib.no.