• Big_einar_stray Einar Stray Orchestra + Marinius // Teglverket
  17
  mar

  Einar Stray Orchestra + Marinius // Teglverket

  17. mars 2017

  Kl. 21:00

  Teglverket // Det Akademiske Kvarter

  150,- (eksl. billettavgift)

  AKTIVE STUDENTERS FORENING PRESENTERER EINAR STRAY ORCHESTRA + MARINIUS

  EINAR STRAY ORCHESTRA

  Etter to kritikerroste album, to EP’er og mer enn 250 konserter i Europa og Asia slipper Einar Stray Orchestra sin tredje fullengder til høsten. Indiepopkvintetten blander fortsatt kompromissløst klassisk
  musikk og folk med pop og rock som sender tankene mot Sufjan Stevens, Arcade Fire og Sigur Rós. Tross deres unge alder er de et av landets mest erfarne, lekne og spennende band.

  To år har snart gått siden den post-rock-klingende debuten «Chiaroscuro» ble fulgt opp av den selvransakende og personlige «Politricks». Det nye albumet er co-produsert av Marius Drogsås Hagen (Team Me) og Øyvind Røsrud Gundersen (Rumble In Rhodos/Hanne Kolstø). Fra utsolgte konsertsaler i Tyskland, Russland og Kina tar poporkesteret turen til noen få utvalgte norske klubber og festivaler.

  Hjemmeside: http://www.einarstrayorchestra.com/
  Facebook: https://www.facebook.com/einarstrayorchestra/
  Spotify: https://open.spotify.com/artist/3KNKt7f2QCeOhOraT5xdrc

  MARINIUS

  Marinius er storslått, vakker og drømmende psych-pop med nerve og følsomhet. Tekstene omhandler oppturene og nedturene, det gode og det vonde – motsetningene i et ungt menneskesinn.

  Det hele startet som et studioprosjekt for frontfigur og låtskriver Eirik Marinius Sandvik, men nå har han også tatt prosjektet til scenen. Til nå har Marinius spilt på Klubbøya, Phonofestivalen og Vill Vill Vest. På scenen har han med seg musikere fra Young Dreams, Línt, Shaman Elephant og Miss Tati.

  Marinius har med sine første to singler, «I Like it With You» og «Restate Your Mind», fått spilletid på P3 og blitt A-listet på Studentradioen i Bergen og Radio Revolt i Trondheim.

  Marinius’ etterlengtede debutalbum slippes høsten 2017.

  Facebook: https://www.facebook.com/mariniusmusic/
  Spotify: https://open.spotify.com/artist/41FthsiBHMey8Gr8RcfLp9

  Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

  For vergeordning sjekk: http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/