• Big_gatekultur Helhus: Gatekultur

11. februar 2017

Det Akademiske Kvarter

50,-

Du har sannsynligvis lagt merke til Bergens gatekunst når du løper til forelesning om morgenen, eller vandrer fra utested til utested på kveldstid. Bergen er Norges gatekunsthovedstad, og hva er da mer naturlig enn å fylle Bergens studenthus med gatekunst og gatekultur?

PROGAM:
    Storelogen:
    20:30 Quiz
    22:00 Samtalemøte

Speilsalen;
    21:00 Slampoetry

Tegleverket:
    23:00 TBA
    23:30 Ganezha
    00:00 TBA

Studentersamfunnet i Bergen har invitert Walter Wehus og kunstner Argus på samtalemøte.

Bergen flommer over av inspirert gatekunst, og har fostret internasjonalt anerkjente kunstnere som DOLK og Argus. Andre verdenskjente kunstnere som Banksy har også besøkt Bergen for å sette sitt preg på byen.

Journalist Walter Wehus har i årevis fotografert og dokumentert den midlertidige kunsten i krinker og kroker i alle Bergens gater på bloggen Mot Veggen. Han kommer til Kvarteret på denne lørdagsfesten for å lose oss gjennom byen og alt den har å vise frem.

Er du glad i dikt? Her blir det diktopplesninger fra Skrivegruppen og fra noen fantastiske gjesteopplesere! Studentteateret Immaturus stiller med slam poetry. Vil du høre dikt i rappe-fart og få et innblikk i en unik side ved poesi er dette en spennende og unik mulighet til å få en teft av dette, bli med og nyt en kveld fylt med poesi!

Det er ingen grunn til å forlate Kvarteret etter dette, da det blir blåst liv i alle husets rom med dansegulv, livemusikk og åpne barer. I tillegg kan du forvente live graffiti og en virtuell reise gjennom byens gater. Informasjon om konserter på huset vil bli annonsert etter hvert som arrangementet nærmer seg.

Vi bringer Bergens gater inn på Kvarteret – bli med oss, og oppdag nye sider av byen vår!