• Big_taking_names Taking Names releasefest + Going To Philly/Oh See Demons
  10
  mar

  Taking Names releasefest + Going To Philly/Oh See Demons

  10. mars 2017

  Kl. 21:00

  Teglverket // Det Akademiske Kvarter

  CC; 115,-

  Taking Names (tidligere Fasit) hadde et knallår i 2016 med hitsinglene «Hope It`s The Last Time» og «Leave It», som begge lå på listene til P3 i flerfoldige uker. Låtene ble spilt inn i legendariske Outhouse Studios i England (Architects, Lower than Atlantis, You Me at Six). I tillegg spilte de på by:Larm i begynnelsen av mars, og sto også på Sentrum Scene som en av tre finalister til Årets Urørt. I tillegg la de mange byer i grus etter årets to suksessfulle norgesturnéer.

  Ellers rakk de å bli oppdaget av svære, amerikanske Alternative Press, som i sin feature av bandet skrev at «Fasit bring young spunk to a genre that has gotten overloaded in past years, and have the perfect blend of doofy personalities and earnest lyrics to stand out»

  Etter at de spilte på Slottsfjell kalte P3 konserten en «Perfekt konsert med internasjonal schwung» og de har også uttalt om bandet at «Overgangen fra metal til rock har gitt Bergenskvintetten mange ben å stå på og særpreg nok til å kunne bli en av våre neste store musikalske eksporter»

  Going to Philly fra Askøy spiller rock som rock skal spilles; fengende, høyt og uten skrupler. Liveshowet har blitt beskrevet av Fjellparkfestivalen som ‘’et godlynt kaos’‘, og musikken har blitt tatt godt imot på radiokanaler som P13 og P3. Ruben Gran fra P3 uttalte etter å ha spilt låta Fireball at: ’’det er ingen tvil om at disse gutta har kål på sin rockehistorie, og ikke minst spilleevne.’’

  Going to Philly ble plukket ut av Urørt til å spille på Ungdoms-OL (Sjoggfest) på Lillehammer og har varmet opp for bl.a Honningbarna og Oslo Ess. Liker du det framfust, fengende og høylytt, liker du Going to Philly.

  Spotify: https://goo.gl/yq4SQc
  Apple Music / iTunes: goo.gl/Faph0Q
  Soundcloud.com/going-to-philly/

  Oh See Demons er et punkrock band fra Bergen, som i September 2016 tok fysisk & digital form da EP’en ”Bite Off..” ble gitt ut. Singlene “If I’m Wrong (You Must Be Right)” og “Question The Answer” fra EP’en ble godt mottatt av lyttere, og anbefalt av P3’s Urørt-redaksjon.

  Bandet har en sound som høres ut som en blanding av band som The Offspring, Rise Against, blink-182, Pennywise, Good Riddance og No Use For A Name, og referansene til den amerikanske punkrocken rundt millenniumskiftet er ikke til å legge skjul på.

  https://open.spotify.com/artist/3LZS6TerMRfmUUhw8iPad1

  Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

  For vergeordning sjekk: http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/