• Big_onklp OnklP & De Fjerne Slektningene // Teglverket
  3
  feb

  OnklP & De Fjerne Slektningene // Teglverket

  3. februar 2017

  Kl. 21:00

  Teglverket

  Billettpris: 275,- (eksl. billettavgift)

  ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE

  Etter å ha spilt for millioner av TV-seere over hele verden med låta «Endelig Hjemme» på Cecilia Brækhus sin Homecoming i Oslo Spektrum, legger OnklP & De Fjerne Slektningene ut på veien i 2017 med toppa lag og friske låter i bagasjen. Hele Norge skal besøkes på Slekta sin første klubbturne på over ett år, før de tar fatt på sommeren med Norges største pondus.

  OnklP & De Fjerne Slektningene har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner, hits som grenser til landeplager, og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. Bandet har gjort sjangerfusjonen rap/rock populær og truffet et enormt publikum rett i hjertet med låtsuksessen ”Styggen på Ryggen” og har vært listet sammenhengende på radio siden debuten.

  OnklP & De Fjerne Slektningene er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. Tidenes slektstreff er bare så vidt i gang og nå er ’Slekta’ klare for en dampende Norgesturné!

  Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

  For vergeordning sjekk: http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/