• Big_vill_vill_vest Vill Vill Vest // Kvarteret

Vill Vill Vest // Kvarteret

15. september 2016

Teglverket // Det Akademiske Kvarter

I samarbeid med Vill Vill Vest arrangerer Aktive Studenters Forening og Bergen Realistforening to tettpakkede kvelder i Teglverket på Det Akademiske Kvarter.

TORSDAG
    21.00: Sigrid
    22.15: Marinius
    23.30: André Øy
    00.30: Verdensrommet

FREDAG
    21.00: Elida Høgalmen
    22.15: SNØ
    23.30: Linni
    00.30: Rytmeklubben

SIGRID
    Sigrid Raabe fra Ålesund signerte til Petroleum Records allerede da hun var 17 år gammel, og hennes første single «Known You Forever» gikk rett inn på P3’s playlister. Hun har nå flyttet til Bergen, og inngått et samarbeid med MADE Music.

MARINIUS
    Marinius er Eirik Marinius Sandvik (Línt) sitt prosjekt. Etter mange år med låtskriving gjennom samarbeid i band bestemte han seg for å følge sin egen visjon, å skrive sine egne låter og produsere sin egen musikk. Musikken kan beskrives som psykedelisk pop med innslag av jazz og støyrock.

ANDRÉ ØY
    André Øy er en spennende ny artist med bakgrunn som låtskriver i gruppa Marble Pools. Han skriver etter eget sigende store og raffinerte poplåter, filtrert gjennom Sunnmørsk nostalgi.

VERDENSROMMET
    Verdensrommet’s music has been described as a mix of indie, hip hop and jazz. Their first single was included in Drowned In Sound’s ‘singles of the year’-list, and their self -titled debut album received great reviews everywhere.

ELIDA HØGALMEN
    Elida Høgalmen’s music is melancholic and dreamy, and mixes elements from genres such as dream pop and impro music. Her ambition is to convey all nuances of melancholy; from the vulnerable and quiet to the tremendous and intense.

SNØ
    SNØ spiller progressiv eklektisk rock med innslag av jazz, pop, metal og art rock. Låtene utforsker brede lydlandskaper, som er melankolske, men sprudler av energi. Sekstetten skaper en gripende atmosfære som beveger seg dynamisk i intensitet og dybde, og får frem følelser.

LINNI
    Med vilje til å feste og evnen til å lage stemning, slo Linni og Yoguttene inn døra til den norske musikkscenen i 2013 med sin ærlige, direkte og ikke minst lekne trap-rap. For rapfanatikere har Linni vært det mest lovende medlemmet av Yoguttene, og hans første soloalbum ‘Minimum’ kom ut i fjor

RYTMEKLUBBEN
    The Trondheim-based producer collective Rytmeklubben (The Rythm Club) consists of DJ Karaoke, Henrik The Artist, Hi Tom og Torjus. The group mixes elements from underground club scenes with a more traditional pop-vibe, and recently they did an official remix for Kelly Clarkson which debuted on the top of Billboard’s top 100 dance chart.

OM VILL VILL VEST
    Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nesten 50 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener! 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena.

Scenene som er med er Apollon, Klubb Kok, Kvarteret, Garage, Hulen, Landmark, Robotbutikken, Victoria og Østre.

Priser:
    Dagspass torsdag/fredag: 270 kr (gir inngang til alle scenene den dagen)
    Festivalpass: 480 kr (gir inngang til alle scenene begge dager)

Delegatpass: 1495 kr /850 kr for studenter (gir inngang til alle scener og musikkonferanse på dagtid begge dager)

Festivalen opererer med først-til-mølla prinsippet. Hver enkelt scene har begrenset kapasitet, det kan derfor være lurt å være ute i god tid.

Link til billettsalg:

Aldersgrense: 18 år