• Big_12967472_10153681474623650_4846527817437154164_o THE WELL @ USF VERFTET
  30
  sep

  THE WELL @ USF VERFTET

  30. september 2016

  Kl. 20:00

  USF Verftet

  190,- (inkl. bill.avg)

  The Well

  Etter flere utsolgte konserter på Kvarteret og Østre de siste årene, er endelig The Well klare for å fylle Røkeriet på USF Verftet 30. september!

  2015 var et spennende år for bandet, med to utsolgte hus på Kvarteret, flere klubbjobber i London og ikke minst konserten i Oslo Spektrum hvor de var spesielt invitert som oppvarmer for The Script. I tillegg spilte The Well på The Great Escape i Brighton og har de siste årene vunnet både Emergenza og publikumsprisen for beste band og vokalist på Eggstockfestivalen.

  Bandet, som består av to brødrepar (som også er fettere) og en kompis, begynte å spille sammen i 2006 og hvilken bedre måte er det å feire et 10 årsjubileum enn på hjemmebane i selveste Røkeriet på USF Verftet?

  Med inspirasjon fra Band som Arcade Fire, Haim, The Temper Trap og The Rolling Stones har The Well utviklet en rik pop/rock-sound med sterke og melodiøse melodier i både vokal og instrumenter.

  Deres første singel, Separate Ways, høstet mye god respons og ble omtalt av blant annet MusicWeek og Record of the Day. Gutta slapp i høst deres andre singel Sierra, og følger opp med flere singler fram mot konserten 30.september.

  Support: VIOLET HILL

  Stadig voksende og på vei inn i det internasjonale musikkmarkedet finner man fire unge herrer fra Askøy, som til sammen utgjør Violet Hill. I 2015 slapp de sin første singel Fantasy, til god mottagelse fra både publikum og anmeldere. En påkostet musikkvideo fulgte, og ble svart med feature i P3s Videorama, mens selve låten ble plukket opp av TV2 og brukt i markedsføringen av OL i Sotsji. Debut EPen Wild Flight fulgte med fem nye spor, til tilsvarende gode mottagelse, med bl.a. omtale hos Oslo Indie Office. Violet Hill har til publikums begeistring, prestert på flere av Norges mest kjente scener.
  I første halvår av 2016, slapp Violet Hill ut singlene All Of The Lies og Catching Fire. I August ble flere millioner av TV-seere møtt av årets nye danse-låt, I Just Wanna Dance. Låten er en samproduksjon mellom Violet Hill og Frode Langhelle, som blir brukt av TV 2, til årets sesong av Skal Vi Danse.

  Spotify:https://open.spotify.com/artist/39P6bSRC1Q2Ky83P1A6Q0W

  Hjemmeside: www.violethill.no

  Facebook: https://www.facebook.com/violethillnorway/?ref=aymt_homepage_panel

  Support: HAGE

  HAGE er en indiepop-duo fra Bergen. De spiller melodiøse låter basert på vokalharmonier, og drar publikum med seg inn i sine finurlige tekster om gutter og elendighet. Duoen slapp sin første singel The Taste i fjor, og har siden den gang vært Ukas Urørt og varmet opp for blant andre Sondre Lerche, Mikhael Paskalev og Sondre Justad. De har i tillegg spilt på festivaler som Slottsfjell, KlubbØya, Pstereo og Ekkofestivalen. Nå er HAGE akkurat ferdig med EP-en sin, SÅ STAY TUNED!

  Facebook: https://www.facebook.com/hageband/?fref=ts

  Foto: Homegrown Diamonds