• Big_10919058_10153560920423650_6103369752789600230_n-2 SAUROPOD + GOING TO PHILLY @ TEGLVERKET
  18
  mar

  SAUROPOD + GOING TO PHILLY @ TEGLVERKET

  18. mars 2016

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter

  130,-

  Sauropod

  Sauropod er en ny forførerisk trio fra Oslo. Vakre flerstemte melodier i en fuzzete, up-tempo sound – et resultat av å blande poesi med skitten, minimalistisk rock, skjærende skrik med søte melodier – nye tanker med gamle ideer.

  Med like sprikende musikalske assosiasjoner som scenepersonligheter, leverer Jonas Røyeng (gitar, vokal), Kamilla Waal Larsen (bass, vokal) og Jørgen Apeness (trommer) en euforisk eksplosjon som rammer stadig fler! Bandet har sine røtter fra rundt omkring i Vestfold, og har siden 2011 utviklet seg fra et harmløst dyr til et intelligent uhyre. Sauropods elementære line-up med gitar, bass og trommer underbygger Røyengs kompromissløse vokal og Waal Larsens bekymringsløse koring, drevet av en massiv bølge av energi fra Apeness’ trommesett.

  Sauropod leverer skjønnhet pakket inn i galskap!

  Going to Philly

  Going to Philly fra Askøy spiller rock som rock skal spilles; fengende, høyt og uten skrupler. Liveshowet har blitt beskrevet av Fjellparkfestivalen som ‘’et godlynt kaos’‘, og musikken har blitt tatt godt imot på radiokanaler som P13 og P3. Ruben Gran fra P3 uttalte etter å ha spilt låta Fireball: ’’det er ingen tvil om at disse gutta har kål på sin rockehistorie, og ikke minst spilleevne.’’ Tarjei Strøm erklærte at låten var blant hans favoritter innen ny norsk rock.

  Going to Philly ble en av få plukket ut av Urørt til å spille på Ungdoms-OL (Sjoggfest) på Lillehammer og har varmet opp for Honningbarna. Liker du det framfust, fengende og høylytt, liker du Going to Philly.