• Big_12493930_10154545249089126_7011810947191230065_o ASF SUB pres.: ONDT BLOD releasefest + supp.: Still Shaking + Nyresvikt + DJ RCKMSTR Andersen@ TEGLVERKET
  12
  feb

  ASF SUB pres.: ONDT BLOD releasefest + supp.: Still Shaking + Nyresvikt + DJ RCKMSTR Andersen@ TEGLVERKET

  12. februar 2016

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  120,-

  Ondt Blod kom ut av intet og knuste seg inn på den norske rockescenen i 2013. Med

  breibeint hardcore, varme refrenger og iskaldt råskap har bandet både oppnådd P3-listing og et rykte som sceneknusere i undergrunns-Norge. Etter to EP-er og singlene ”Frykt og Avsky”, ”Hvit Støy”, ”Nye Lydspor” og ”Symbola” er Ondt Blod endelig klar med sitt etterlengtede debutalbum ”Finnmark”!

  ”Finnmark” er en hyllest av et fylke på toppen av volds og selvmordsstatistikker, en livsbejaende langfinger til alt sør for Saltfjellet pakket inn i harde gitarer og desperat vokal.

  Fra hardcorebangere som ”9900 Sodoma” til groovy rockelåter med allsangvennlige refrenger som ”Nye Lydspor” er det et gjennomgående driv, meloditeft og spilleglede, som få andre evner å levere i den lille klubben omtalt som musikknorge.

  Albumet er produsert av Yngve Andersen (Blood Command, Frk. Fryd, Hold Fast, Fasit) og Ariel Joshua Sivertsen (Cazadores, The Wolves), og ble spilt inn på Kysten studio i Tromsø.

  Platen er ute nå og kan lyttes til på alle plattformer!

  Dette blir så fett!

  Still Shaking:

  De lokale heltene i Still Shaking spiller melodisk skadepunk med råfengende sing-alongs, som om de skulle vært snytt ut av California på 90-tallet.

  Bandet gjorde seg for alfor til et navn da de slapp singelen B.D.I.Y, som handlet om det lokale punk- og hardcoremiljøet i Bergen, en låt som ble utnevt til Ukens Urørt. “Still Shaking slår et slag for collegepunken” sa P3 den gang, og “fram med skateboardet, dette er poppunk skreddersydd for sommeren”!

  Nyresvikt:

  Nyresvikt er et band ASF SUB vet at publikum alltid kan stole på! Dette er punk, rock og hardcore som sparker deg hardt, men hjelper deg opp igjen etterpå. Som spilles alt for høyt, men aldri bør spilles lavere.