• Big_image2 POKAL @ TEGLVERKET
  15
  jan

  POKAL @ TEGLVERKET

  15. januar 2016

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  115,- (+bill.avg.)

  Etter å ha gjort stor suksess med debutsingelen «For deg tusen ganger til», som i skrivende stund har godt over 700 000 streams på Spotify, er gutta i Pokal nå i gang med nye, spennende prosjekter. Bandets nyeste singel «På Rømmen» ble sluppet 4. juni, og fløy rett inn på C-lista til NRK P3. Låtens musikkvideo slippes 24. august, før gutta gjester Christine Dancke på P3 den 25. august. Det ventes dessuten både nytt singelslipp, albumslipp, og slippturné i løpet av høsten.

  Pokal ble startet opp tidlig i 2013. Siden starten har vokalist Thomas og gitarist Christoffer vært sentrale medlemmer i bandet, mens flere dyktige musikere har kommet til etter hvert. Bandet har i dag funnet sin endelige besetning på fem, og et sound som gjenspeiler bandets identitet. Låtene de skriver har ofte bakgrunn i selvopplevde historier som de ønsker å gjenfortelle i sine tekster. Enten de omhandler kjærlighet, ungdomsliv, medgang eller motgang, så er det tekster lytteren som oftest vil kunne kjenne seg igjen i.

  I disse dager jobber Pokal for fullt med å ferdigstille nytt materiale. Gutta har tilbrakt store deler av våren og sommeren i studio, og planlegger nytt singelslipp til høsten, før debutalbumet slippes i oktober. I forbindelse med albumslipp kommer bandet til å legge ut på en slippturné, som avsluttes med en skikkelig feiring på Ole Bull Scene i Bergen den 9. januar. Øvrige turnédatoer vil bli offentliggjort i løpet av kort tid. Bandets opptreden under Klubbøya tidligere i august høstet gode kritikker, blant annet fra journalist Erik Valebrokk, og guttas voksende fanskare kan melde om god kok under bandets konserter. Det er med andre ord bare å glede seg til høsten; både til turné og til albumslipp.

  Pokal er: Thomas Roksv̴g (vokalist), Christoffer Johansen (gitar), Rytmegitar РMarius Iversen, Torgeir Iversen (bass) og Glenn Bertelsen (trommer).