• Big_img_3794_theresa_hummelg__rd_lite SHORT SKIRTS @ TEGLVERKET
  1
  okt

  SHORT SKIRTS @ TEGLVERKET

  1. oktober 2015

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  120,- (inkl.bill.avg)

  SHORT SKIRTS: Family Values (21.08.15)

  Da Trondheimsbaserte Short Skirts med låta ”Kids” ble ”Ukas Urørt”, mai 2013, hadde bandet kun eksistert i 4 måneder. I en sliten leilighet på Møllenberg, øst for Nidelven, hadde Per Ellekjær Kjesbu, Håvard Kiberg, Espen Ruttenborg Svendsen, Vegard Fiskum og Lars Kiberg skrudd sammen ei vaskekte garagelåt om et par blå øyne og en rød sykkel.

  To år senere har gjengen rukket å gi ut 4 surfpunk-singler fra sitt kommende debutalbum Family Values, som høstet gode kritikker i internasjonale magasiner og blogger. Både Ruben Gran på NRK P3 og Kristopher Schau på Kvegpels har skrytt av og spilt opp singler fra bandet i vår, og blant annet det irske magasinet ’Unsigned & Independent’ klemte til med 9/10 på singelen ’Long John’.

  Platen Family Values slippes digitalt 21.08.15, og utkommer selvsagt på vinyl i forbindelse med Norgesturnéen de skal legge ut på senere i september. Plata hadde også en pre-release i USA tidligere i sommer, da de fikk utgitt plata i kassettform på Wiener Records / Burger Records i California.