• Big_11076739_10153005934857182_2388378064872484053_o RIBOZYME @ TIVOLI

Det Akademiske Kvarter

150,- (ink. bill.avg)

AKTIVE STUDENTERS FORENING PRESENTERER RIBOZYME

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)
    Billetter kan kjøpes på billettservice.no eller i døra

For vergeordning sjekk http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/
    ********************************************************

Ribozyme slipper sitt nye album “Grinding Tune” 11. mai. Til tross for at de har beholdt grunnelementer fra tidligere utgivelser, går dette albumet enda lenger i å utforske Kjartan Ericsson og Bård Bøges vakre harmoniske kaosunivers, samtidig som det blir levert kompromissløst rytmisk arbeid fra Cato Olaisen. Vokalen er sterkt vektlagt og legger til nye dybder og finesser til deres signaturuttrykk, noen ganger beskrevet som en hybrid av Tool, Nine Inch Nails, Oceansize og Alice in Chains.
    Det har gått tre år siden utgivelsen av Ribozymes “Presenting the Problem”, bandets første utgivelse på Indie Recordings. Utgivelsen av albumet, som ifølge Metalsucks “grooves the fuck out without trying to be hipster cool”, førte til at Ribozyme gjorde sin foreløpig største norske turné i 2012. Bandet ble også invitert til å turnere sammen med “…And
    You Will Know Us By The Trail Of Dead” på den europeiske delen av deres turne, våren 2013. En turne som skulle bli en massiv inspirasjon for utrykket på det nye albumet.
    “Grinding Tune” blir sluppet på Indie Recordings, 11. mai 2015.
    support: ONE HUNDRED AND FIRST
    Det hardtsatsene og ambisiøse bergensbandet, One Hundred and First (OHAF), har bergtatt publikum med flere fantastiske konserter det siste året. Nå har de også fanget interessen til superprodusent, Sylvia Massy. Legenden, som har jobbet med blant andre Johnny Cash, Prince, Foo Fighters, Deftones, Slayer, Tool, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty, System of a Down og norske Seigmen, ble faktisk så imponert at hun kommer til Bergen i juli 2015 for å produsere One Hundred And First sin debutplate!
    Når de er på scenen, serverer de ekstremt energiske show med mye bevegelse! Det er fengende og vanskelig å ikke bli revet med. Bandet har en fantastisk kontakt med publikum, og har dem som regel fort i sin hule hånd. Et stort pluss er det da også med en frontfigur med lang erfaring, og som har en scenepersonlighet som umiddelbart fanger din interesse. Med utrolig fete gitarsoloer, frekk bass og tighte trommer, blir summen en sterk musikalsk opplevelse, og en trygg og deilig reise i sjangerens herlige verden. BØR & MÅ oppleves!