• Big_the_well_press THE WELL @ KVARTERET

Det Akademiske Kvarter

100,- (+bill.avg)

AKTIVE STUDENTERS FORENING PRESENTERER THE WELL

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

Forhåndssalg før 1.juni: 100kr+avg
    Forhåndssalg fra 1.juni: 130kr+avg
    Billettpris i døren 23.oktober: 170kr

For vergeordning sjekk http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/
    ********************************************************

The Well returnerer til Teglverket på Kvarteret fredag 23. oktober! Etter å ha solgt ut Teglverket i April, legges det nå ut billetter til den neste store klubbkonserten i Bergen. Vær sikker og kjøp på forhånd!

The Well har det siste året vært på fremmarsj. De har gjort konserter på Rockefeller, ulike klubber i London, og varmet nylig opp for The Script i Oslo Spektrum. I mai går turen til The Great Escape i Brighton sammen med artister som Susanne Sundfør og AURORA.

Med felles oppvekst like utenfor Bergen, bestemte guttene i The Well seg for å starte et band våren 2006. Med to brødrepar, som også er fettere, har kvintetten holdt sammen i ni år.
    Med inspirasjon fra band som Arcade Fire, A-ha og The Temper Trap, har The Well utviklet en rik pop/rock-sound med sterke og melodiøse melodier i både vokal og instrumenter.

Deres første singel, Separate Ways, høstet mye god respons og ble omtalt av blant annet MusicWeek og Record of the Day.

Kjøper du billetter i Mai får du dem til rabbatert pris, kr 100 pluss billettavgift!