• Big_untitled_design-5 VELDEDIGHETSKONSERT: ELIN SOFYE + 
  SECRET TREEHOUSE + KONGLE 
  @ TEGLVERKET
  1
  mai

  VELDEDIGHETSKONSERT: ELIN SOFYE +  SECRET TREEHOUSE + KONGLE  @ TEGLVERKET

  1. mai 2015

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter

  50,-

  LCBS’ bistandsarbeid – Sponsor a Dream

  Sponsor A Dream er et bistandsprosjekt i regi av Lions Club Bergen Student og AIM- Aid In Meeting

  Målet for prosjektet er å sikre utdanning til 78 svakerestilte barn fra slummene rundt Ugandas hovedstad Kampala. Barna som er en del av prosjektet er i aldersklassen 8 til 14 år og bor alle i slumområdet Kamwokya i Kampala, Uganda. Noen bor med foreldre, andre hos besteforeldre, søsken, tanter, onkler eller andre. Felles for alle barna er at de alle kommer fra hjem der man strever med å få endene til å møtes.

  Prosjektet Sponsor a Dream så lyset for første gang høsten 2009 og har opphav i Lions Club Bergen Student sitt flerårige engasjement i Uganda. Ideen var å opprette et langsiktig utdanningsprosjekt der man kunne ha en tett oppfølging av mottagerne. Det ble derfor nedsatt en prosjektgruppe bestående av Olav Schewe og Elisabeth W. Mohn, og det neste halve året gikk med til forberedelser og prosjektplanlegging. Sommeren 2010 reiste så prosjektgruppa til Uganda som en del av AIM-delegasjonen som er Lions Student sin bistandsplattform. Over en fire-ukers periode ble det utarbeidet ett opplegg med en lokal samarbeidspartner og rammene for prosjektet ble satt. Langsiktighet har stått sentralt i hele prosessen.

  ELIN SOFYE
  Elin Sofye er en artist fra Ålesund, bosatt i Bergen. Med en unik teft for gode melodier og sterke tekster har hun blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Robyn og Veronica Maggio. I 2011 gav hun ut sitt debutalbum ”There`s gotta be more” (Nordic records). Albumet ble innspilt i Tinnitus recording studio og produsert av Jens Kristian Rimau og Andres Bjelland (Alfred Hall, Elsa & Emilie, The megaphonic thrift, Hypertext). Platen fikk terningkast 5 i flere aviser og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt.

  Hennes første singel ut fra sitt kommende andre album, «The wheel» ble blant annet spilt på P3 og kåret til «månedens singel» av Natt og dag magasinet i Bergen.

  Urørt redaksjonen har tidligere beskrevet Elin Sofye som et stort talent og at har en «unik teft for å lage ekte pop musikk». Programlederne i stjernepose (P13) har også fått øynene opp for Elin Sofye`s særegenhet og omtalte hennes siste singel ”Born to be” som ”storslagen pop på et meget høyt nivå”.

  I fjor spilte hun på scener som Lille Ole Bull, Røkeriet/Verftet (BT-prisen,) Biblioteket bar, Kvarteret, Hulen, musikkfest i Bergen, Chagall og flere andre steder rundt omkring i Norge. Hun har også turnert i Afrika og ble plukket som en av to norske artister til å spille på ”Artists in the plus” sin festival i London tidligere i år. Et nytt album er ventet i 2015"

  SECRET TREEHOUSE
  Et organisk univers i en hemmelig skog, der man kan betrakte samfunnet med et skråblikk og puste fritt gjennom musikken. En naturlig verden omgitt av eventyrlige trær og energi. Der finner du Secret Treehouse.

  Secret Treehouse er et band i pop-rock landskapet som har sine røtter i Bergen. Secret Treehouse balanserer mellom drivende pop-melodier, klassisk rock med et snev av progressivt driv og indie-rock. Melodiøse låter og sterke tekster er blitt et kjennetegn.

  Bandet ga ut EPen “Boatman” med fem lÃ¥ter i februar 2015.

  Medlemmer:
  Sveinung Fossan Bukve Рgitarist og l̴tskriver
  Anja Bere – vokal
  Tormod Smith Svanevik – bass
  Trond Espen Teigen Bjoland – tangenter
  Giuliano Antonio Lo Monaco – trommer

  KONGLE
  Noen sier prog eller psych, andre sier jazzrock. Kongle selv sier ingenting, men denne svevende, dog harde og skranglende musikken, ofte med ymse taktskiftninger her og der, kan få folk til å sende tankene alle veier på leting etter en passende definisjon. Markante og hylende gitarriff møter drivende rhodes, piano og orgel imens kontrabass og trommer danser en eksotisk pardans. Dette toppes med bergensk lyrikk, sunget og fremført ved hjelp av en solid mengde romklang