• Big_untitled_design-3 HELHUS: THE WELL + SASSY KRAIMSPRI + HOLUM TRIO + SLAM POETRY BERGEN
  18
  apr

  HELHUS: THE WELL + SASSY KRAIMSPRI + HOLUM TRIO + SLAM POETRY BERGEN

  18. april 2015

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  50,-

  The well

  Med felles oppvekst like utenfor Bergen, bestemte guttene i The Well seg for å starte et band våren 2006. Med to brødrepar som også er fettere, i tillegg til en som ikke er i familie, har de holdt sammen i ni år.

  Etter fem år med kun coverlåter, bestemte bandet seg for å begynne å skrive egen musikk. Med inspirasjon fra band som Arcade Fire, A-ha og The Temper Trap, har The Well utviklet en rik pop/rock-sound med sterke og melodiøse melodier i både vokal og instrumenter. Det siste året har de gjort konserter på Rockefeller, ulike klubber i London, og varmet nylig opp for The Script i Oslo Spektrum. I mai går turen til The Great Escape i Brighton sammen med artister som Susanne Sundfør og AURORA.

  Konserten på Kvarteret vil bli The Wells eneste klubbkonsert i Bergen i vår!

  Holum Trio

  Holum Trio er noe så sjeldent som en trompettrio. Bandet utforsker krysningen mellom improvisasjonsbasert jazz og meloditeften til moderne pop. Tilgjengelighet for lytteren, samt dybde og deler som kanskje ikke oppfattes ved første gjennomlytting er sentrale element i Holum trios univers. Selv beskriver trioen soundet sitt som «instrumentalmusikk på nynorsk».

  Sjekk ut VIDEO frÃ¥ “Scena” pÃ¥ Sunnmørsposten – “Lyden av Sunnmøre”: http://www.smp.no/kultur/article10646577.ece

  Sassy Kraimspri

  Sassy Kraimspri har det siste året opparbeidet seg et rykte som et eksplosivt og tight liveband. Basert i Stavanger, men med medlemmer fra alle verdenshjørner gjør at de henter inspirasjon fra flere av verdens beste rockescener.

  Gjennom 2014 ga bandet ut EP-triologien «Cock Fight» og musikken beskrives som melodiøs, riffbasert punk med elementer fra 90 tallets stoner rock og grunge.

  angry, impassioned rock at its most deliriously screeching apex” cmj.com

  www.sassykraimspri.com