• Big_nyeugla INFOMØTE

INFOMØTE

6. februar 2015

Det Akademiske Kvarter - Støy

I 1940 var Norge okkupert, Høyden var et gubbevelde og det var dÃ¥rlig med fora hvor studentene selv kunne være aktive uten hÃ¥nlige tilrop fra gamle akademikere (les: Studentersamfunnet i Bergen). Derfor gikk de som ønsket Ã¥ gjøre noe hen og dannet Bergenstudentenes første ikke-faglige forum; “Aktive Studenters Forening”

Som en del av den kuleste studentforeningen i gata har du mulighet til å delta i Bergens yrende kulturliv på arrangørsiden. Er du glad i musikk? Liker du øl? Har du interesse i kulturutvikling? Vil du være med og påvirke booking av artister og avholde konserter?

Kom innom møtet og få uforpliktet informasjon om foreningen som leverer gode venner på sølvfat, moro i lommelerker og musikkopplevelser du skal lete lenge etter.