• Big_nytt_pressebilde_-_comet_k COMET KID @ TEGLVERKET
  12
  sep

  COMET KID @ TEGLVERKET

  12. september 2014

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  150

  Comet Kid har oppnådd svært mye på den korte tiden de har holdt på, allerede siden debutplaten Roots utkom i januar 2014, har bandet rukket å bli en stor konsertattraksjon, langt utover hovedstadens grenser. Nå gleder Comet Kid seg enormt til å vende nesene nordover på en liten høstturné, før de igjen gjør seg klare til å gå i studio; denne gangen for å lage en oppfølger til det kritikerroste debutalbumet.

  Under by:Larm i februar i år mente hissig.no «at samtlige fremmøtte på Gamla ser hypnotisert ut», under en av Comet Kid’s konserter. De fem medlemmene i Comet Kid er nemlig ikke redde for å by på seg selv, og vise at de har det gøy på scenen, og energisk dansing, sterke framføringer og positiv utstråling har blitt en del av deres varemerke. Folkrocken de serverer fra scenen er en god blanding av melankolske, soulpregede låter, og upbeat, dansbar gladpop, og treffer et bredt publikum.

  En vellykket festivalsommer med spillejobber på alt fra Vinjerock til Slottsfjell, ble avsluttet på Øyafestivalens hovedscene, hvor Comet Kid åpnet hele fredagens konsertrekke. NRK P3 oppsummerte konserten slik:

  ”Det er et behagelig opplegg, og man merker på kroppen og hodet at dette er ideel musikk etter gårsdagens elleville avslutning på samme scene. Den allerede lojale tilhengerskaren støtter opp bandet rett foran scenekanten, og den gode stemningen gjelder også for publikummerne som ligger og drar seg på gressmatten. Det lover godt for Comet Kid. Gledesspredere, og de viser mye spilleglede under de snaue tre kvarterene.”

  Gaffa fulgte i sin anmeldelse opp med ”Skjegg er så definitivt ikke ut.”, og Comet Kid har verken tenkt å kappe skjegget eller gire ned på noe vis fremover. Derimot setter de seg høyere mål enn de noensinne har gjort; de drømmer om å være et av Norges mestspillende festivalband i 2015!

  Høstturné:

  28. aug – Familen, Trondheim
  29. aug – Isak (ungdomskonsert), Trondheim
  03. sept – Dama Di, Bodø
  04. sept – OD Festival, Svolvær
  05. sept – Himmel og Havn, Leknes (ytterst i Lofoten)
  06. sept – Aasjordbruket, Skrova (øy utenfor Lofoten)
  12. sept – Kvarteret, Bergen
  4-6. nov – Marked for Musikk, Larvik

  Facebook