• Big_eivor1-small EIVØR @ TIVOLI
  19
  sep

  EIVØR @ TIVOLI

  19. september 2014

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  150,-

  Den Færøyske skjønnheten Eivør gjester Bergen og Det Akademiske Kvarter fredag 19.september!

  Eivør er en vokalist, instrumentalist og låtskriver med en stemme som trollbinder deg med sin sjeldne skjønnhet og styrke. Fra tidlig alder av bestemte hun seg for å dedikere livet til musikk, og røttene hennes fra de oppsiktsvekkende,vakre øyene har vært en stor kilde til inspirasjon for musikken hennes.

  Eivør har også tilbrakt en del tid på Island, og i 2003 ble hun kåret til årets kvinnelige sanger. Hun opptrer like godt alene som sammen med bandet sitt, og musikken er en blanding av tradisjonsrike toner og egne komposisjoner. Musikken dekker et vidt spekter av følelser som kjærlighet, tap, minner, frihet og natur. Hun synger på Færøysk, noe på Islandsk og den siste tiden har hun også sunget en del på engelsk.

  De siste Ã¥rene har hun turnert i Skandinavia, Canada og Japan, og har for tiden base i Danmark. Dit flyttet hun for Ã¥ produsere den siste plata “Larva” som kom i 2012.

  I 2010 samarbeidet hun med Vamp og Kringkastingsorkesteret om plata “I full symfoni II”. Vamp-sjef Øyvind Staveland ytret at “Hun burde ha vokst opp med oss og vært med fra starten”.
  I videoen kan du se dem fremfør “Tir n´a Noir” sammen
  Youtube

  Sjekk ut den vakre, sjelfulle musikken hennes på Soundcloud og gled deg til konsert!

  Billetter finner du på billettservice.no