• Big_kajag HELHUS: KAJA GUNNUFSEN + StÃ¥OppJazz:JAKOB RYPDAL TRIO

27. september 2014

Det Akademiske Kvarter

50,-

Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Det Akademiske Kvarter, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning, klubbarrangementer og mye mer!

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)
    CC: 50,-
    Billetter kan kjøpes i døra

DENNE kvelden har Aktive Studenters Forening gleden av å presentere Kaja Gunnufsen, og som en del av StåOppJazz: Jakob Rypdal Trio.

KAJA GUNNUFSEN
    Kaja Gunnufsen fra Ås er en låtskriver som skiller seg ut med sine ufiltrerte, direkte, ironiske og tidvis triste tekster skrevet på norsk. Kaja gir folkpop-sjangeren et nytt og spennende ansikt der hun leker seg fritt med musikalske harmonier og lyriske gullkorn.

Hun er nå aktuell med sitt debutalbum ”Faen Kaja” som har vekket oppsikt i media i det siste da Facebook ikke tillot henne å annonsere for det på grunn av coveret/tittelen var for støtende. Albumet er spilt inn i Observatoriet Studio i Oslo med produsent Kenneth Ishak (Beezwax, Heyerdahl). Kaja spilte på Trondheim Calling og By:larm før hun dro på Norgesturné med Bendik.

Kaja skriver delikate tekster som reflekterer tankene til en tilsynelatende ensom ung jente. Historiene pakkes inn i drømmende pianoakkorder og myk gitar. Kaja klarer å fange publikum ikke bare med hennes uskyldige og karakteristiske stemme og fine melodier, men også gjennom sitt nærvær og sjarm på scenen sammen med sitt band.

Lanseringen av hennes debutalbum ”Faen Kaja” begynte allerede i starten av 2013 med den vakre singelen ”Au” som ble Ã¥rets første Ukas Urørt. Etter Ã¥ ha spilt noen imponerende off-by:Larm konserter ble hun tilbudt spillejobber pÃ¥ bÃ¥de Slottsfjell og Øyafestivalen. Hennes andre singel, “Desp” ble listet pÃ¥ P3 i løpet av vÃ¥ren og sommeren. LÃ¥ten ble nominert til “Ã…rets hit” av musikkmagasinet Gaffa. Høsten 2013 dro Kaja pÃ¥ Norgesturné, og var aktuell med singelen ”Høst” hvor Handerre Linni fra Yoguttene hadde gjesteopptreden.

Soundcloud

StåOppJazz: JAKOB RYPDAL TRIO
    Jakob Rypdal trio er et band som ble startet opp høsten 2011. Bandet tar utgangspunkt i egne komposisjoner, hvor elementer fra ulike stilarter er med på å skape et originalt og personlig sound. Bandet jobber mot å skape et uttrykk som omfavner de tre musikernes individuelle bakgrunn og estetikk. Et musikalsk forløpe med JRT er både stort, minimalistisk, åpent, intensivt og balansert.

Soundcloud