• Big_eggstocknachpiel EGGSTOCKNACHSPIEL 2014
  29
  aug

  EGGSTOCKNACHSPIEL 2014

  29. august 2014

  Kl. 21:00

  Det Akademiske Kvarter

  70,-/50,-

  Eggstocknachspiel // Kvarteret // 29. august // CC: 70/50,-

  AKKS holder i sammarbeid med ASF Eggstocknachpiel siste helga i september.

  Sted: Teglverket, Kvarteret
  Dørene åpner: 21:00
  Duus: 21:30
  Paradigm: 22:10
  Violet Hill: 22:50
  Old Nick’s Houseband: 23:30
  Aldersgrense: 18 år
  Vergeordning

  CC: 70,- (50,- for studenter, AKKS medl. og Kulturkortet)
  Billetter via TicketCo
  Resterende billetter legges ut for salg i døren.

  FB-event

  Eggstockfestivalen 2014 gikk av stabelen 4.-6. juni på Kvarteret og til tross for et skyhøyt nivå blandt deltakerne, klarte en jury bestående av eminente skikkelser fra den lokale musikkmiljø å plukke ut én verdig vinner, OLD NICK’S HOUSEBAND. Andre og tredje plassen gikk til henholdsvis VIOLET HILL og PARADIGM, mens publikumsfavorittene var DUUS.

  For å gjenskape stemningen fra årets Eggstockfestival kjører vi på med et heidundrendes nachspiel på Kvarteret 29. august hvor de fire mest lovende bandene blant de 24 bandene som deltok på Eggstock skal optre.

  // OLD NICK’S HOUSEBAND //
  Old Nick’s Houseband fra Bergen leverer skitten garasjerock med et solid fotfeste innen bluessjangeren. Mange vil nok trekke frem The Hives, Wolfmother, Rival Sons eller kanskje Graveyard nÃ¥r de hører Old Nick’s Houseband for første gang, noe som ikke kan være annet en positivt!

  Facebook
  Soundcloud
  Urørt

  // VIOLET HILL //
  Violet Hill er et ungt alternativ-pop band fra Askøy inspirert av bl.a. U2 og Pink Floyd. Kvartetten har utmerket seg på NRK Urørt, Emergenza og musikken deres ble til og med brukt av TV2 under OL-sendingene fra Sotsji. I april slapp de singelen ”Dreamers” som kan høres på Urørt.no.

  Facebook
  Urørt

  // PARADIGM //
  Musikken Paradigm spiller kan best beskrives som en blanding av funk- og poprock. Det er stor variasjon i lÃ¥tene de skriver – alt fra mektig og melodiøst til lystig og groovy.

  Facebook
  Urørt

  // DUUS //
  Soloprosjektet Duus med Karsten Duus Wetteland i spissen teller syv personer live og er indierock med mørk bergensk vokal. Med inspirasjon fra John Olav Nilsen, Kråkesølv og The National skriver Duus gitarbasert musikk på norsk med hovedfokus på tekst.

  Facebook
  Urørt
  Soundcloud

  Plakatdesign: Overhaus