• Big_ayl SIMEON KIRKEGAARD + AT YOUR LEISURE
  23
  mai

  SIMEON KIRKEGAARD + AT YOUR LEISURE

  23. mai 2014

  Kl. 22:30

  Teglverket

  100,-

  SIMEON KIRKEGAARD
  Simeon Kirkegaard har funnet sitt eget uttrykk der 60- og 90-tallet møtes. «Last Train Back To Mye Place» er en lett poplÃ¥t med et rufsete uttrykk,der Kirkegaard viser seg som en lÃ¥tskriver med høyt internasjonalt potensiale.´ – NRK P3 Urørt

  Simeon Kirkegaard (30) slapp albumet `Shoulders Down´i starten av 2013. Han ble kort tid etter kåret til Ukas Urørt på NRK P3 med låten `Last Train Back To My Place´ og har siden den gang spilt mangfoldige konserter i inn og utland. Inspirert av musikk fra hovedsaklig det glade 60-tallet og det uforutsigbare 90-tallet har musikk klare referanser til band som The Beatles, Rolling Stones, The Verve og Blur blant andre. Så sent som i Februar varmet han opp for CC Cowboys i Ibsenhuset i Skien og i Oktober reiser han og bandet `The Existentialists´ på turné i Ireland og UK for å varme opp nytt materiale.

  Urørt

  AT YOUR LEISURE
  At Your Leisure ga ut debut-EP-en på vinyl og digitale musikktjenester i August, og singelen«Walk» har vært listet fra August 2013, til inntil nylig på NRK P3.

  Sjekk den ut her

  Med store synther, irriterende enkle gitarriff og catchy melodier (til nedpå kassegitar, perkusjon og hes trompet) viser de at de er et band som fortjener å bli lagt merke til i jungelen av ny norsk musikk. Og ikke fordi at de nødvendigvis har funnet en fresh gimmick som overgår noen andres, men rett og slett på grunn av det viktigste når man lager musikk: musikken.

  Bandet har i den senere tid spilt Get Dancy på Parkteateret og vært gjester på P3 (Christine).

  P3 Christine

  I løpet av 2014 skal den første fulllengderen til bandet spilles inn, og denne vil helt klart sette sine spor!

  Urørt
  Facebook
  Hjemmeside