• Big_karoline_finnema Loppemarked og konsert med Johannes Holtmon

Loppemarked og konsert med Johannes Holtmon

25. april 2014

Teglverket

Aktive Studenters Forening inviterer til Loppemarked og Konsert med Johannes Holtmon, fredag 25.april i Teglverket.

Fra 19:00 holder vi loppemarked i Teglverket. Det vil i hovedsak være klær, men også noe bøker, ting og tang.

21:30 blir det konsert med Johannes Holtmon.

Johannes Holtmon er eksiltrønder i Bergen og lager særegne visepoplÃ¥ter med like stor vekt pÃ¥ visemusikkens tekstfokus og popmusikkens fengende melodier. Tekstene er humoristiske og underfundige og retter gjerne et ironisk blikk pÃ¥ det Ã¥ være ung i Norge i 2014. Med inspirasjon fra fransk chanson og moderne indiepop blir resultatet ganske annerledes enn noe annet man har hørt pÃ¥ trøndersk. Heller enn fire pils og en pizza, synger Johannes om fin prosecco og tempura maki. “Sushisosialisme” ble nylig listet som ukens lÃ¥t i SRIB.

Musikken hans ligger ute på Soundcloud og NRK P3 Urørt

PÃ¥ facebook finner du han her

og her finner du intervjuet til Studentradioen i Bergen.

Dette blir garantert en super kveld med god stemning, så ta med deg litt kontanter og stikk innom Kvarteret.
    Vel møtt!!