• Big_img_6071 Bow To Each Other
  6
  mar

  Bow To Each Other

  6. mars 2014

  Kl. 22:30

  Det Akademiske Kvarter

  100,- / 80,- (BT-kort)

  Bow To Each Other består av Megan Kovacs fra Toronto, Canada og Gunhild Kristoffersen fra Karmøy. De bor i Oslo og spiller pop-musikk som er basert på begges låtskriving, synthidéer og vokalharmonier. Prosjektet ble født da de to flyttet til Norge etter å ha bodd i Liverpool i flere år. Med inspirasjon fra band og artister som Vangelis, Depeche Mode, Grimes, og Robyn, ønsker Bow To Each Other å skape stemninger som trass i sin melankoli også indikerer håp og lys i enden av tunnelen.

  Nå er debutplaten deres klar, den har de produsert i samarbeid med Susanne Sundfør. Det er Sundførs produsentdebut, og Bow to Each Other skal i April reise rundt og varme opp for henne på den kommende turneen hennes.

  ”The Urge Drums” består av 10 spor, alle skrevet av bandet selv. Musikken til Bow To Each Other utforsker lydbilder inspirert av elektronika, hip-hop, sakral korsang og 90-tallets popmusikk. Tekstene er inspirert av store omveltninger i livet, som å flytte til et nytt land med alt det innebærer av omveltninger, nytt språk, og nye impulser. Når man begynner å tvile på noe en alltid har sett på som en sannhet.

  Med stemningsfylt musikk, noen velger å dra linjer til musikken til Sundfør, vil disse jentene gjeste Kvarteret den 6.mars. Vi gleder oss litt i hjel, og anbefaler på det sterkeste at du tar turen denne kvelden! Sjekk dem ut på soundcloud, og skaff deg en billett! Dette blir en hyggelig kveld som bør få en plass på lista over liveopplevelser.

  Hjemmeside
  Facebook