• Big__9300102_norsk_r_kk_sykkel_vegg Norsk RÃ¥kk + Blomst & Sklitakling
  21
  feb

  Norsk RÃ¥kk + Blomst & Sklitakling

  21. februar 2014

  Kl. 22:30

  Teglverket

  100,- / 80,- (BT-kort)

  ASF SUB gjentar suksessen og inviterer til SUB-kveld! Denne gangen er vi så heldige å få besøk av Norsk Råkk, Blomst og Sklitakling! Dette her blir faktisk helt fantastisk, vi gleder oss som noen små unger!

  Norsk Råkk kommer fra Oslo og spiller norsk rock med stor ska/reggae/punk innflytelse. Med en stor fasinasjon for norsk ny veiv har Norsk Råkk blitt omtalt som en tidsmaskin tilbake til 80-tallet. Norsk Råkk klarer å beholde særpreg og orginalitet i sitt lydbilde og er kjent for sitt forrykende liveshow med god feeling og masse energi.

  De er ute med sitt andre album, Panoramaskrik, og video fra singelen Due. Dette er en outsiderlåt med klanglig hyllest til 80-tallet, hvor grunnidéen handler om å være fysisk og psykisk utenfor tid og rom. Dette gjenspeiles også i den spastiske og intense videoen med gamle oslobilder prosjektert på den moderne byen.

  Facebook

  Blomst: I den kommersielle musikkfloraen har det en det endelig dukket opp et band som spiller musikk rett fra levra.
  Med en attityd og breial stil har Blomst tatt rocke-Norge med storm. Bredbeinte riff og og hardtslående norskspråklig garasjepønk kjennetegner bandet, og de leverer et forrykende show på scenen.

  De er roomies i Trondheim, men kommer fra ulike steder i landet. Ørje, Søgne og Mandal noe som skulle indikere en fin blanding av flott, norsk punk-ungdom. De spiller punk basert på det geniale i det simple og fengende, sint og ærlig. Blomst legger ingenting i mellom.

  Blomst er steinhard punk, med røtter til Jokke og Valentinerne og Raga Rockers. Med en bad-ass jentevokal, catchy riff og med norske tekster om samfunnets skyggeside er dette et band å holde øyne og ører oppe for.Ikke lurt av et søtt bandnavn, de er ulver i fåreklær. Blomst gir ingen assosiasjoner til planter, de er et av Norges mest lovende punk-band!

  Facebook

  Sklitakling er et Bergensbasert band som har spilt sammmen i litt over to år, og består av Elizabeth på bass, Catharina og Hedvig på gitar og Tine på trommer. De fremfører egenkomponerte låter på norsk, og er sjangermiksere som henter inspirasjon fra bl.a pop, rock punk og ska. Du får musikk rett fra magen, med tekster som er krydret med en passelig dose melankoli og eselspark. Sklitakling har i løpet av 2013 spilt på flere av Bergens konsertsteder, og er for tiden i studio for å spille inn sin første EP.

  Facebook