• Big_brimstone_cover BRIMSTONE
  28
  mar

  BRIMSTONE

  28. mars 2014

  Kl. 22:30

  Teglverket

  100,- / 80,- (BT-kort)

  Noen kommer og noen går. Brimstone er et Bergensband som har holdt på så lenge at de har sluttet å holde tellingen.
  Ryktene om bandets alder varierer mellom 13 og 15 år. Fra å være et studioprosjekt med to personer på 90-tallet har de utviklet seg til å bli et kultband som opererer på siden av det aller meste som skjer i musikknorge.

  De kommer nå med et nytt album, «Mannsverk». Dette er i likhet med de andre, spilt inn i deres eget studio nede ved havnen i Bergen. Her har de hatt mulighet til å leke fritt og gjøre som de selv vil. Planlagt release er i mars og i den forbindelse spiller disse flotte mannfolka på Kvarteret, fredag 28. mars klokken 22:30.

  Bandet består i dag av R. Edwards: gitar/vokal, Truls «Biff» Eriksen: bass, Thomas Grønner: trommer og Øyvind Grønner: tangenter, kor og gitar.

  Med dette albumet tar de deg tilbake til sine musikalske røtter på sent 60-/ tidlig 70- tallet. De har brukt et bredt spekter av instrumenter bl.a. fløyte, saxofon, piano, kor og fioliner. Vi gleder oss til å sjekke det ut!

  Musikken spenner fra det sarte og melodiske via pop-perler til utfordrende rockerlåter som sjangermessig kan plasseres i samme bås som både Dungen og Motorpsycho.
  Som «Sexy» på P3 så treffende sa, har dette bandet klart å unngå samtlige bergensbølger. Bandet har heller vist seg å være et mystisk og spennende alternativ i musikknorge.

  De som ikke har hatt mulighet til å se denne gjengen live, bør virkelig gripe sjansen nå! Still opp på Kvarteret den 28.mars og sørg for at du innlemmer denne kvelden i en av mange musikkopplevelser du senere vil fryde deg over at du var en del av!

  Hjemmeside

  YouTube:
  Norwaii Five-O
  Strings to The Bow