• Big_978x-480x275 HELHUS 15.februar Arif, Øyvind Skarbø + Verneri Pohjola & Warp Riders
  15
  feb

  HELHUS 15.februar Arif, Øyvind Skarbø + Verneri Pohjola & Warp Riders

  15. februar 2014

  Kl. 22:00

  Det Akademiske Kvarter

  50,-

  Lørdag 15.februar inviterer ASF til Helhus på Det Akademiske Kvarter. Her vil du oppleve litt av alt for en 50lapp!! Vi får besøk fra Finland på StåOppJazz, fjorårets URØRTvinner Arif og URØRTvinnerene Warp Riders fra året før der igjen dukker også opp. Det vil med andre ord bli god stemning hele kvelden. Ingen grunn til å ikke ta turen til Kvarteret denne dagen!

  Klokken 22:00
  CC: 50,-

  22:00 Øyvind Skarbø+Verneri Pohjola

  To jazzmusikarar møtes på scena på StåOppJazz. Ikkje fordi dei forgudar kvarandre, og har drømt om å spele med den andre. Dei veit nesten ingenting om kvarandre.

  To jazzmusikarar møtes på scena på StåOppJazz. Begge to er teknisk analfabet, men insisterer på å alliere seg med såkalla elektronikk. Den eine brukar det einaste utstyret han er sikker på får til å fungere; iPoden. Den andre har med eit dataprogram han akkurat har fått seg, men som han ikkje kan å bruke, og håpar på det beste.

  To jazzmusikarar; Den eine ein av dei fremste trompetistane i Skandinavia, ein tungt prisbelønna finne, som til vanleg gir ut platene sine på det enorme tyske kred-selskapet ACT. Den andre, ein trommeslager busett i Bergen, som innimellom spelejobbar med trioen sin 1982 og Håkon Kornstad, arrangerer festivalar der ingen ser kvarandre, og gir ut plater på flaskepost.

  Det kan bli krise. Men har ikkje du lyst å finne ut om det blir magisk?

  Kun pÃ¥ StÃ¥OppJazz: Verneri Pohjola – Øyvind Skarbø Duo

  23:00 Arif

  Fjorårets URØRT vinner kommer til Kvarteret denne kvelden! I forbindelse med sitt plateslipp før jul solgte han ut parkteateret i Oslo.

  «Arif viser nok en gang hvorfor han fortjente tittelen som årets Urørt, hvorfor han har noe å gjøre i musikkbransjen, og at dyster hiphop kan lage feststemning.»
  – Hissig musikkmagasin om hans opptreden den kvelden.

  Syv spor. Syv følelser. Det har vært et dramatisk og intenst år for Arif siden han vant Urørt-finalen i januar. Han har vokst fra og føler seg ferdig med artistnavnet Phil T Rich, og har gått tilbake til sitt egentlige navn. Aldri & Alltid inneholder syv låter som skildrer følelser han har gått gjennom det siste året. Produsentene Axxe og Tailors står bak produksjonen.

  Aldri og alltid er to ord jeg har sagt både til meg selv og til mennesker jeg har vært glad i – en gang for mye eller for lite. På godt og vondt, forklarer Arif om albumtittelen. Albumet har blitt listet opp som et av de beste albumene fra 2013 av NRK P3.

  00:00 Warp Riders

  Warp Riders har på kort tid bevist at de er et meget lovende og solid stonerband.
  De byr på groovy, tung rock ‘n roll med dype røtter i Black Sabbath-riffing og nyere stonerrock elementer. De er inspirert av band som Sleep og Electric Wizard, ispedd en god dose Fu Manchu og Kyuss.

  August 2012 ble Warp Riders utnevnt til ukas urørt på NRK P3, og senere på året ble de kåret til et av Norges mest lovende band i 2012 av P3-programmet Pyro.

  “Warp Riders leverer tung og dyp rock med rett linje til Black Sabbath, via alskens hardrock som har kommet på veien. Det er vanskelig å trå feil med så flotte riff og skitten lyd – dette liker vi! “
  -P3 URØRT