• Big_hoveslaget_header HOVESLAGET 2014

22. mars 2014

Teglverket

50,-

Aktive Studenters Forening presenterer i samarbeid med Hovefestivalen og NRK P3 Urørt HOVESLAGET 2014!

Har du noensinne drømt om å spille på landets største festival? I mars går årets utgave Hoveslaget i gang. Her kan du vise frem ditt musikalske talent og kanskje ende opp på en av scenene under Hove festivalen.

NÃ… ER DET BESTEMT!
    De flotte artistene som skal spille om en plass på Hovefestivalen er:
    - Kvit Skit
    - Berlingo
    - Line Dybedal
    - Línt

Bli med på å skape en uforglemmelig kveld!
    For den snertne sum av 50 kroner kan du få med deg disse 4 fantastiske opptredenene. Det synes vi det er verdt.

SEES PÃ… KONSERT!

Du/dere kan nå melde dere på til Hoveslaget. Påmelding skjer på Hovefestivalens hjemmesider hvor du/dere legger igjen en link til Urørt-profilen din/deres (det kan opprettes her), bilde og noen ord om hva du/dere driver på med. Fristen for påmelding er 30.januar.

Blant artister som tidligere år har blitt plukket ut og fått spillejobb på Hove finner man navn som Honningbarna, Lemâitre og AWAY, samtlige er nå på vei inn i elitedvisisjonen av norske artister. Neste år kan det altså være deg!

Et annet band som også er plukket ut gjennom Hoveslaget er Disaster In The Universe. De spiller konsert på Kvarteret dagen før, den 21.januar. Du har altså muligheten til å få med deg et av bandene som har gjort suksess gjennom Hoveslaget og Urørt, samt muligens oppdage noe nytt og fantastisk, som du rett og slett bare digger. Det er derfor ingen unnskyldning for å ikke gjøre denne helgen til en skikkelig konsert helg, og få med deg begge deler!

Aldersgrense 20 år (18 år med studentbevis)

Fordi dette også er en konkurranse for de under 18 år informerer vi om at kan være mulig å få til en vergeordning. Sjekk Kvarterets hjemmeside for mer detaljert informasjon: