• Big_964808_577567192273628_576415387_o Obliteration + support: Reptilian

Teglverket

120,- / 100,- (BT-Kort)

Obliteration

Obliteration er et ungt Death metal band fra Kolbotn(hjemmet til Darkthrone, Aura Noir, Lamented Souls blant andre). De startet i 2001 og har siden den gang lagt en sti av ødeleggelse bak dem med gigs som kan tenne ild i helvette og stein solide utgivelser. Etter en øvelses demo i 2006 ble Obliteration spurt om Ã¥ signere med kult plateselskapet, Tyrant Syndicate, et under selskap av Peaceville Records, som drives av Nocturno Culto av Darkthrone. Obliteration slapp debutalbumet “Perpetual Decay” i mai 2007, som ble tatt i mot av gode anmeldelser hele verden over, og en turné i Storbritannia med doomsters Ramses fulgte.
    I 2009 slapp Obliteration løs på denne jorden deres andre album, Nekrospalms gjennom Norsk Fysisk Format. Nekropsalms ble spilt inn av bandet selv i eget studio på Kolbotn i løpet av en uke, DIY stil. Nekropsalms er en kosmisk blanding av old school death metal blandet med de beste elementene fra doom, punk, thrash og old school black metal, og etter åtte år har Obliteration endelig funnet sin egen frastøtende stil. Albumet fikk strålende kritikker over hele verden, både i undergrunnen og i mer komersiell kretser.

Nekropsalms ble tildelt “Ã…rets album” i magasinet Natt og Dag i 2009, og vant Osloprisen for beste album i 2009.
    “Vel vel vel, det vi har her er det andre albumet av Kolbotn maniacs , og de har med denne innspillingen lyktes med det vi i Darkthrone forsøkt pÃ¥ med vÃ¥re “Soulside Journey” og “Goatlord” albumene – et death metal mesterverk" – Fenriz til Darkthrone.

Etter utgivelsen av Nekropsalms, driver Obliteration å sprer sitt mørke budskap over hele jorden, turnerer USA og Storbritannia, og hatt flere festival opptredener på Maryland Death Fest, Hole in the Sky, Øya Festivalen, Live Evil, Killtown death fest, samt flere opptredner på utenom.
    NÃ¥, i 2013, kommer Obliteration tilbake etter en tre Ã¥rs pause med et ødeleggende monument for døden. Innspilt igjen i sitt eget studio pÃ¥ Kolbotn, for Ã¥ fange bandets sjel pÃ¥ tape, “Black Death Horizon” leverer syv sepulchral spor av hjemsøkende death metal.

Render your soul to the Black Death Horizon !

(Photo : Carsten Aniksdal.)

Reptilian

Reptilian fra Fusa spiller gammal Death metal, bandet er inspirert av Autopsy, Repugnant, bastard priest osv.
    Reptilian har gjet ut ein splitt med Inculter som også er fra Fusa. No har Reptilian signert med Edged Circle Productions, så det kjem ut ei plate i 2014!