• Big_graveyard Graveyard + special guests: Spirits of the Dead
  9
  nov

  Graveyard + special guests: Spirits of the Dead

  9. november 2013

  Kl. 22:30

  Teglverket

  240 / 190 (BT-Kort)

  Graveyard

  Svenske Graveyard, med sitt utspring i det psykedelidke doombandet Norrsken, er beviset på at rocken aldri har vært i nærheten av å være død. De fire hårete karene smakte antageligvis på rockemjølka i alt for ung alder, noe som førte til et av de tøffeste bandene skandinavia har å by på om dagen.

  De slapp sitt andre album «Hisingen Blues» i 2011 produsert av Don Alsterberg (José Gonzales, Junip, Soundtrack of Our Lives, The International Noise Conspiracy), og gikk rett til topps på Svenska albumlistan! Graveyard har med sin tunge, skitne 70-tallsrock markert seg internasjonalt, noe som førte til supportjobber for rockeguder som Mötorhead, Iron Maiden, Clutch og Witchcraft, samt en egen omfattende usa-turne i januar 2012.

  Her snakker vi tunge gitarer, trommer, bass og en vokalist hvis stemmeprakt garantert er i stand til å vekke de døde. Vi levende kan derimot forberede oss på en heidundrandes fest!

  Foto: Anders Bergstedt

  Spirits of the Dead
  Det psykedelisk-progressive-stoner bandet Spirits of the Dead er klare med sin tredje full-lengder “Rumours of a Presence”.

  Kritikerrost over hele verden for sine foregående album, går bandet nå enda dypere inn på de store spørsmålene.

  Enorm respons på den nye platen i USA, som de slapp nå 25.juni. Release dato i Europa er satt til 9.september.