• Big_sherpastyle Sherpa + support: Sklitakling
  10
  mai

  Sherpa + support: Sklitakling

  10. mai 2013

  Kl. 22:30

  Tivoli

  50,- (Kjøpes i døren)

  Sherpa er tilbake på Tivoli ett år etter debutkonserten. I det ferske bandet Sherpa finner vi fem musikere fra bergensband som Forza, Young Dreams og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo.

  Sammen skaper de en fyrrig blanding av jazz, hiphop, indie og folkemusikk. Dette gir en rytmisk og utadvent musikkopplevelse med et urbant uttrykk.
 Babak Ziai og Per Kristian Slåttli startet bandet våren 2012. Etter hvert kom vokalist og gitarist Johannes Vaage til.

  Bandet prøver å fange tidløsheten i musikk, og å samle flere forskjellige uttrykk i én og samme opplevelse. Live-opplevelsen Sherpa leverer, ryktes å være magisk! 
Inspirasjonen har de hentet fra velkjente band med tunge takter som The Roots, Radiohead og Masta Ace, som gir en lett-likelig miks av gammel sub-musikk og kontemporært lydbilde.

  Låtene til Sherpa har jevnlig blitt spilt på NRK P3, og bandet varmet opp for selveste Sondre Lerche under hans Bootlegs-turné i 2012. 
Om du ønsker et uforglemmelig konsertminne, bør du la Sherpa guide deg til toppen av ekstase denne mainatta.

  “Experience the unpexpected cross-genres indie dicipline of Sherpa.” – Oslo Indie Office


  SKLITAKLING startet opp i 2011, med Elizabeth på bass, Catharina på gitar og Tine på trommer. Høsten 2012 ble Hedivg også med i bandet på gitar.

  De er sjangermiksere som henter inspirasjon fra bl.a punk, pop, rock, ska og en bitteliten dose sirkus. Du får musikk rett fra magen, med norske tekster som er krydret med en passelig dose melankoli og eselspark.

  De debuterte på scenen som hovedgjester på torsdagsjammen på Café Opera og hadde sin første spillejobb som oppvarming for ûbertøs på Garage i januar. Påskeaften hadde de sin første egne konsert, for et ganske tallrikt og entusiastisk publikum på Victoria.