• Big__dsc9226 Jonas V + support: Flex fra Muren + Girson (DJ)
  31
  jan

  Jonas V + support: Flex fra Muren + Girson (DJ)

  31. januar 2013

  Kl. 22:30

  Teglverket

  110,- / 90,- (BT-Kort)

  Internett ble i vinter tatt kraftig på sengen, da Jonas V, Haakon Tveit og Petter Beyer slapp løs den Andrew Amorim og Mats Dawg produserte videoen til “Sonar Ut, Flippar Ut”. Noen uker senere kom singelen for gratis nedlasting på www.21gram.no men ikke nok med det, guttene ga ut en 8 minutter lang NMG-mix også og Mats Dawg smallt like så godt til med enda en video.

  Tommy Tee og Herkules gav opphavslåten stilkarakter “Certified banger”, og under By:Larm 2012 ble det flippet kraftig ut til denne låten da Bergenserene inntok Oslofestivalen.

  Sammen med resten av tjommiene i NMG G-huset var Jonas V nylig ute på miniturnéen Bærtur, der publikum i Trondheim, Oslo og Bergen fikk seg en konsertopplevelse de sent vil glemme.

  Jonas V og produsent Haakon har holdt det gående siden midten av 2000-tallet, og har ingen planer om å gi seg. Haakon har forøvrig produsert for blandt andre; Devin The Dude, ASAP Rocky, John Olav Nilsen og Lars Vaular. I 2011 ga Jonas V og Haakon ut den sagnomsuste mixtapen “21 Gram”, og litt senere samme år slapp Haakon den bassdrevne remixplaten “0,1 Tonn (Ung & Tung)”.

  Begge disse, inkludert den nye singelen kan lastes ned på www.21gram.no.

  Jonas V er i disse dager i studio hvor det jobbes med en ny utgivelse som er lovet gatene tidlig 2013.

  Support: Flex fra Muren

  DJ: Girson Dias (fra A-laget) spiller plater hele kvelden
  det vil bli en god blanding av ny og gammel hip hop og rnb, house, trap, dancehall.