• Big_calyx_1 CALYX & TEEBEE + CHRISTINE DANCKE

18. januar 2013

Tivoli

200,- i forsalg, 250,- i døren

I samarbeid med Nordic Sound Group Blir det Drum & Bass på Kvarteret!

Nordic Sound Group og ASF er ekstremt stolt over å kunne presentere, for første gang i Bergen: CALYX & TEEBEE – 6 Decks & 2 Mixers DJ set! CALYX og TEEBEEs første samarbeid fremtredde i 2004, men deres historie og vennskap stammer fra 1998, da begge var signet på det legendariske Moving Shadows labelet. Siden har de laget en fantastisk samling klassikere, både sammen og hver for seg. Nylig vant de 3 Drum and Bass awards sammen: Best Track (elevate this sound), Best Video (Pure Gold) og Best Producer. Det skamville 6 Decks & 2 Mixers DJ settet har det gått myter om verden over, og det er en stor ære for oss å endelig kunne få presentere det i Bergen!

Vi begynner kvelden i fet stil med norges beste radiovert: CHRISTINE DANCKE. Verten som hjelper den norske klubbscenen med promotering av norske og utenlandske artister på radioprogrammet sitt, som i løpet av de siste årene har blitt en sentral figur i det norske klubbmiljøet, og som er en prominent DJ på den norske klubbscenen.

Som vanlig blir det dundrende kongelyd og skamfete lys med lyd- og lysteknikerne Thomas Honningsvåg og Marius Irgens. Et nært samarbeid med Aktive Studenters Forening (ASF) sørger for en smooth opplevelse med ekstra bar i underetasjen. Vi kjører oss opp i Tivoli på Kvarteret denne gangen!
    Det blir i tillegg mulig å sikre seg en billett på forhånd ved å besøke ASF sin hjemmeside. Vi legger ut link til dette så snart vi har fått i gang billettsalget. Vi regner med at det blir utsolgt, så vi vil anbefale alle å kjøpe billett på forhånd. Det blir dessuten 50 kroner billigere. Det blir så sinnsykt folkens!

Aldersgrense 20 år, 18 år med forhåndskjøpt billett eller studentbevis