• Big_hanne_kolst_2 Hanne Kolstø + support: Maja Gry (DK)
  5
  okt

  Hanne Kolstø + support: Maja Gry (DK)

  5. oktober 2012

  Kl. 22:30

  Teglverket

  110 Kr. / 85 Kr (BT-Kort)

  Aktive Studenters Forening presenterer: Hanne Kolstø + support: Hannah Schneider (DK)

  Billetter kan kjøpes på Billettservice: http://www.billettservice.no/event/364307
  eller på Appollon.
  CC: kr. 110/85 (BT-Kort)

  Hanne Kolstø

  Den allsidige singer/songwriteren Hanne Kolstø slapp sin debutplate høsten 2011, og har skapt seg et godt rykte fra første start. «Riot Break» som plata heter, er ikke mindre enn overraskende frisk, og har samlet seg god kritikk fra alle de store aviser og kritikere.

  «Jeg ville skammet meg over å underkaste dette noen form for gradering, og seks blir uansett et latterlig lavt tall» skriver Tommy Ohlsson fra Morgenbladet om «Riot Break», og er ikke den eneste som har like lovende ord. Allerede før sitt debutalbum spilte hun opp 100 konserter bare i 2010, og har turnert rundt i Europa. Hun kan også skryte av å ha spilt på ByLarm, PopKomm i Tyskland og SXSW i USA.

  Hun har en sterk, dyktig stemme, preget av mye personlighet og mystikk, og det kommer alt frem i hennes liveopptreden hvor hun spiller ørene av publikum. Musikken blir bare mer fengende for hver gang den spilles, og man blir dratt inn i den levende tegnede verden Hanne Kolstø fremlegger i sine sanger. «Hun er en av landets sterkeste vokalister med en rusten, mektig og unik stemme som i seg selv låter mer forførende enn det aller meste her i verden.» skriver lydverket.
  Utenfor soloprosjektet sitt spiller hun også i bandet Thelma & Clyde fra Oslo/Kristiansand, samt to andre band.

  Hennes nye singel “La-la-la-la Love song” har blitt en stor hit, og er første smakebit av henne nye album “FlashBack” som slippes 14. September!

  Om du ønsker en preview er hun også å finne på Slottsfjell og Storåsfestivalen i år!

  Hannah Schneider har avlyst som support, men fortvil ikke, vi har en annen danske som stiller opp. Maja Gry.

  Maja Gry er en dansk sanger, komponist og produsent som for tiden bor og studerer I Bergen mens hun ferdigstiller EP’en sin.

  Live bruker hun stemmen som en viktig del av musikken, med loop og effektpedaler, synth og forskjellig perkusjon. Denne kvelden kommer hennes norske fetter Jens Kristian Rimau til å være med henne på scenen med keyboard.

  Her er noen nøkkelord for å beskrive Maja Grys musikk:
  Ambient R’n’B folk, sjelfull vokal, meditativ vokal og synth-harmonier, root-elementer, poetiske tekster, melodiske sanger.

  Sjekk de ut selv på hennes Facebook side eller på Soundcloud.