• Big_lemaitre Lemâitre

   Lemâitre

   13. oktober 2012

   Kl. 22:30

   Teglverket

   50 (Helhus)

   ”We is discodudes” er ofte det første møtet man får med Kjetil og Ulrik i norske Lemâitre. Og selv om mange elementer fra disco-perioden definitivt er til stede i mye av musikken deres, har de heldigvis pakket inn Saturday Night Fever-sounden i en ny drakt. Selv mener de musikken deres er dansbar, og at målet er å få folk til å ta av.
   De tidligere Urørt-finalistene i Lemâitre får det til å høres lekende lett ut når blandingen deres av elektropop ispedd en dose indie fyller høytalerne. I blant annet låtene ”Time to realize” og ”Strobes pt.2” kombineres lyden av synther, gitarer og cymbaler med jevnlige innslag av vokal, og til sammen resulterer dette i gode vibber i dansefoten. Sistnevnte låt finner man blant annet på EP’en de ga ut tidligere i år, Relativity I.

   Du var kanskje en av de heldige som fikk med deg Lemâitre sin opptreden på Hove som endte i ville tilstander og stagediving. I år har de tatt Europa med storm, vært en svipptur til USA og håper på å erobre Japan og Australia. Og dersom klassikere som Daft Punk og Justice har fast plass i den gode, gamle cd-hyllen din, kan du rett og slett ikke gå glipp av konserten Lemâitre skal holde i Teglverket. Dette tar av!

   http://www.lemaitremusic.com/

  • Big_manthemachetes Man the Machetes

   Man the Machetes

   13. oktober 2012

   Kl. 23:59

   Speilsalen

   50 (Helhus)

  • Big_krokofant Krokofant

   Krokofant

   13. oktober 2012

   Kl. 22:00

   Storelogen

   50 (Helhus)

   Krokofant en energisk fri-jazz/prog-duo med Tom Hasslan på gitar og Axel Skalstad på trommer.

   Krokofant spiller for det meste improvisert musikk med sterke referanser til 60/70-talls prog og jazz/rock – hvor de kuleste riffa og groovene finner sted, men man vet aldri hvilken retning musikken til Krokofant ender..

  • Big_beatlite_system Lysgaard

   Lysgaard

   13. oktober 2012

   Kl. 23:30

   Teglverket

   50 (Helhus)

   Lysgaard er et produkt av den svulmende musikkscenen I Bergen. Han har holdt på med musikk siden slutten på 90-tallet, og han tilbyr mye mer enn bare en fantastisk seleksjon av plater. Han har en egen teknisk evne til å manipulere lyd, og få folk til å danse!

   Lysgaard har vært profesjonell DJ siden 1999 under flere forskjellige navn, som Totem og Simply Lys. Han har vært med på å forme suksessen til flere klubber, som REWIND! Og The Set Up, og er en viktig del av Bergens beste klubbkonsept, musikk-kollektiv og plateselskap: Nabovarsel.

   Lysgaard har tidligere spilt på blant annet:
   Landmark, Electric Café, Kvarteret, Strædet, NG2, Café Edvard, Garage bergen, Macumba, Garage Oslo, Tou scene etc
   www.lysgaardsounds.com